100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

SMELT: Monique Smit viert 1e verjaardag Lovi met de liefste foto’s óóit

Alweer een jaar geleden werd Monique voor de derde keer moeder en dit keer van een meisje, Lovi. Vandaag zet de Volendamse zangeres haar dochter in het zonnetje.

Monique Smit

Monique Smit is een naam die direct een glimlach op het gezicht van velen tovert. Met haar aanstekelijke lach en vele talenten is ze een graag geziene BN’er. Monique is een zeer veelzijdige entertainer die moeiteloos een feesttent op zijn kop zet, terwijl ze met hetzelfde gemak de voetjes van talloze kleine kindjes van de grond krijgt. Never a dull moment met Monique!

Monique is een hele trotse partner van Martijn en moeder van drie kinderen: Noah, Luca en Lovi.

1e verjaardag

Het is vandaag een leuke, feestelijke dag in Volendam, want Lovi blaast alweer 1 kaarsje uit. Monique deelt een reeks ongelooflijk lieve foto’s op Instagram, waarop te zien is dat Lovi een cupcake eet en waarbij zij lief poseert. Monique schrijft trots:

Ze zal altijd mijn baby blijven. Hoe kan de tijd zó snel gaan? De prinses in huis, ze wordt letterlijk op handen gedragen door alle mannen om haar heen (ze zit namelijk nog steeds op haar billen) Super makkelijk, altijd vrolijk en blij, je hoeft maar een deuntje te horen en je gaat al met je handen in de lucht. Dat kan ook bijna niet anders, want jij bent de nacht na kermis dansend ter wereld gekomen. Netjes gewacht. Wat zijn we ongelooflijk blij met jou er bij! Een vriendin voor het leven. Jouw eerste verjaardag gaan we dit weekend mooi vieren met veel taart, want eten.. daar ben je dol op. LOVE YOU LOVI.

Van harte gefeliciteerd met je eerste verjaardag, Lovi. Laat je maar goed verwennen door je ouders en grote broers.

Bron en Beeld: instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

SMELT: Monique en Lovi poseren in matching outfits
SMELT: Monique en Lovi poseren in matching outfits
Stralende Monique Smit poseert met babybuik: 'Super dankbaar'
Stralende Monique Smit poseert met babybuik: ‘Super dankbaar’
Lees alle artikelen over Monique Smit