100%NL Magazine Montana Meiland
Zie ook:
Delen

WOW! Montana Meiland showt verbluffend eindresultaat na grote verbouwing

Montana heeft haar klus outfit weer uit de kast getrokken. Dit keer om de zolder te verbouwen. Het resultaat mag er zeker zijn.

Familie Meiland

Het is misschien wel de bekendste familie van Nederland en zij zijn al jaren te volgen op de Nederlandse televisie: de familie Meiland. EricaMartien, Maxime en Montana maakten in 2006 hun televisiedebuut, toen zij meededen aan het programma ‘Ik Vertrek’.  Zij verbouwden destijds een chateau in Frankrijk, maar bij dat ene chateau is het niet gebleven. De familie heeft in de jaren daarna nog heel veel verbouwd.

Montana heeft jarenlang een relatie gehad met Dirk, maar de twee maakten eind 2022 bekend uit elkaar te zijn. Montana woont nu al een hele tijd in haar eigen woning. Deze heeft zij vorig jaar samen met de rest van de familie verbouwd. Nu heeft zij zelfstandig de zolder onder handen genomen…

Verbluffend resultaat

Als er iets is waar de Meilandjes goed in zijn, is het verbouwen. Montana deelt op Instagram een video van haar zolder. Op de video is goed te zien hoe de zolder er eerst uitzag en hoe die eruitziet na de verbouwing. Wat een geweldige transformatie zeg. Hier mag zij heel trots op zijn. Volgers reageren dan ook massaal onder deze video, want iedereen is onder de indruk.
Op naar de volgende klus, Montana!

Bron en Beeld: Instagram Montana Meiland

Delen

Meer over Montana Meiland

Martien doet heftige onthulling over Montana en Dirk: 'Maxime dacht: dit mag nooit gebeuren'
Martien doet heftige onthulling over Montana en Dirk: ‘Maxime dacht: dit mag nooit gebeuren’
OUCH: Flinke kritiek op ex-vriend Montana Meiland
OUCH: Flinke kritiek op ex-vriend Montana Meiland
Lees alle artikelen over Montana Meiland