100%NL Magazine Pauline Wingelaar
Zie ook:
Delen

FOTO’S: Zo ziet het mooie gezin van Pauline Wingelaar eruit!

Pauline is al jaren gelukkig met haar man, waarmee zij ook kinderen kreeg. Benieuwd hoe dit mooie gezin eruitziet? Wij delen wat leuke kiekjes...

Pauline Wingelaar

Tijdens de afleveringen van ‘Echte Gooische Meisjes’ werd Pauline Wingelaar bekend door onder andere haar inmiddels beroemde uitspraak: ‘Liever verwend van verwaarloosd!’. Met bijna 400.000 volgers op Instagram mag Pauline zichzelf een ware influencer noemen. Naast social media, is Pauline ook af en toe te zien in tv-programma’s. Zo is zij dit jaar één van de kandidaten van ‘Het Perfecte Plaatje’.

Waar Pauline het liefst haar tijd mee doorbrengt, is haar mooie gezin. De goedlachse Gooische is nog altijd samen met haar grote liefde, Harmen. Samen hebben ze twee zoontjes Reinier en Diederik. Pauline noemt ze liefkozend Rein en Diedje.

Verlies Belle

Harmen en Pauline wilden dolgraag nog een derde kindje. Na vele en intensieve behandelingen in het ziekenhuis was het vorig jaar zover: Pauline was in verwachting van een derde kindje. Kort daarna liet een dolgelukkige Pauline weten dat ze in verwachting was van een meisje.

Helaas werd de grootste nachtmerrie van Pauline en Harmen werkelijkheid: vanwege ernstige complicaties braken Pauline’s vliezen al bij 20 weken. Bij een hartverscheurende post schreef Pauline: ‘Tot ons grote verdriet ben ik donderdag 30 september veel te vroeg bevallen van ons dochtertje Belle Bisschop van Tuinen, die vanwege haar vroeggeboorte (bijna 22 weken) is overleden.’

Benieuwd naar foto’s van Pauline’s mooie gezin? Wij delen hieronder wat leuke kiekjes.

Bron en Beeld: Instagram Pauline Wingelaar

Delen

Meer over Pauline Wingelaar

Dit is de winnares van dé Fabulous Mama of the Year award 2024!
Dit is de winnares van dé Fabulous Mama of the Year award 2024!
Pauline Wingelaar over de toekomst: 'Ik hoop op nog een kindje.'
Pauline Wingelaar over de toekomst: ‘Ik hoop op nog een kindje.’
Lees alle artikelen over Pauline Wingelaar