100%NL Magazine KRO NCRV
Delen

NEEE: Pijnlijke Boer Zoekt Vrouw-breuk!

Oh nee...weer zo'n domper op de maandag. Één van de meest geliefde Boer Zoekt Vrouw-stellen is uit elkaar!

Boer Zoekt Vrouw

Het is al jaren een kijkcijferkanon en een van de meest geliefde programma’s van de Nederlandse televisie: Boer Zoekt Vrouw. Ieder jaar weer reist Yvon Jaspers het land door op zoek naar vrijgezelle boeren, die niets liever willen dan de liefde vinden. Het levert mooie, echte en soms ook emotionele tv op, die de kijkers voor de buis in het hart raakt.

Voor alle fans van Boer Zoekt Vrouw is er geweldig nieuws, want de startdatum voor het nieuwe seizoen is bekend: op zondag 22 september zal Yvon de nieuwe boeren aan heel Nederland voorstellen. Op de site van Boer Zoekt Vrouw is te lezen: ‘Ik kan alvast vertellen dat we weer hele leuke, lieve en unieke boeren gaan volgen en dat ze staan te trappelen om te starten met dit grote liefdesavontuur.’ Noteer de datum dus in de agenda!

Breuk tussen Evert en Maud

En van heel vrolijk nieuws gaan we door naar heel treurig nieuws. Een paar jaar geleden waren zij hét stel van het seizoen: de stille Evert en de uitgesproken Maud. Week op week wisten zij de kijkers te boeien in hun liefdesverhaal. Maud was al snel tot over haar oren verliefd op Evert, terwijl bij Evert het gevoel nog moest groeien. Het vreugegevoel was bij heel Nederland dan ook goed te voelen toen Evert voor Maud koos. Een perfect stel leek te zijn geboren, maar helaas is niets minder waar.

Vandaag valt er op de Boer Zoekt Vrouw website te lezen dat Evert en Maud helaas uit elkaar zijn. Aan de website laten Evert en Maud weten: ‘Het is fijner voor ons om uit elkaar te gaan. We voelen ons veilig bij elkaar, maar er missen echt te veel overeenkomsten voor een liefdesrelatie helaas.’

Wat ontzettend jammer! We hopen dat zowel Evert als Maud toch nog de liefde zullen vinden in de toekomst. (En stiekem blijven wij vurig hopen op een wonder en dat de twee toch weer samen zullen zijn.)

 

Beeld: Fotograaf: Linelle Deunk/KRO NCRV

Delen