100%NL Magazine Art Rooijakkers en Nicolette Kluijver
Zie ook:
Delen

Nicolette en Art doen bijzondere onthulling over nieuw seizoen Expeditie Robinson

Over een paar maanden begint het nieuwste seizoen Expeditie Robinson eindelijk weer. Nicolette Kluijver en Art Rooijakkers vertellen nu het één en ander over dit spannende seizoen.

Expeditie Robinson

Het is misschien wel het bekendste en meest geliefde programma op de Nederlandse televisie: Expeditie Robinson. Het programma is al jaren een hit en het lijkt ieder jaar spannender te worden. Over een paar maanden begint het nieuwste seizoen eindelijk weer. Presentatrice Nicolette Kluijver en presentator Art Rooijakkers hebben alvast het één en ander verklapt aan RTL Boulevard.

‘Dit seizoen is het meest onvoorspelbare seizoen ooit in de geschiedenis van Expeditie Robinson’, aldus Nicolette. ‘De kandidaten zijn natuurlijk experts in het kijken van de expeditie. Dus die weten wat ze moeten verwachten. Maar toch niet’, vult Art aan. Één van de redenen waarom het seizoen zo spannend is, is omdat er een nieuw element aan het programma is toegevoegd. ‘Dit jaar hebben we bijvoorbeeld een zandloper. Nou, dat is echt een nieuw element. Dat is een enorm krachtig wapen dit jaar. Een zandloper zet alles op zijn kop’, vertelt Art.

Pubquiz

Veel kijkers van het programma denken dat Art en Nicolette in een luxe resort verblijven tijdens de opnames. Nicolette zegt stellig: ‘Nee, wij zitten niet luxe. Nee, we liggen niet de hele dag in het zwembad. We zijn keihard aan het werk. Gelukkig maar, want daarvoor maken we het ook. We zijn zelf ook helemaal Robinson-minded’.

Daarnaast is het ook niet zo dat alle collega’s achter de schermen feestjes vieren samen. ‘Feestjes hebben we eigenlijk nauwelijks. Todat Art bedacht: jongens, er gebeurt nu echt vrij weinig. Ik ga een pubquiz organiseren. En die was zo welkom, want wij hebben het druk, maar je moet je voorstellen alle cameramannen en -vrouwen op de eilanden, die hebben het nog veel zwaarder’, aldus Nicolette.

Videoboodschappen

Art en Nicolette zijn voor de opnames van het programma wekenlang van huis en dit vinden zij best moeilijk, want dit betekent dat zij het thuisfront heel lang moeten missen. ‘De kinderen kunnen niet langskomen, die zitten op Bonaire nog steeds. We dealen ook met en tijdsverschil van twaalf uur. Ik vind dat heel lastig, want ik spreek ze daardoor weinig’, zegt Nicolette. ‘Wij zijn vaak in de avond ook aan het werk en dan worden zij net wakker, of andersom. Maar ik maak heel veel videoboodschappen.’ Wij snappen dat dit best moeilijk is, maar gelukkig lossen zij het goed op.

Bron en Beeld: RTL Boulevard

Delen

Meer over Nicolette Kluijver

FOTO: Nicolette Kluijver showt voor het eerst haar nieuwe liefde
FOTO: Nicolette Kluijver showt voor het eerst haar nieuwe liefde
Vermiste hond van Nicolette Kluijver weer terecht: 'Ze liep langs de snelweg'
Vermiste hond van Nicolette Kluijver weer terecht: ‘Ze liep langs de snelweg’
Lees alle artikelen over Nicolette Kluijver

Meer over Art Rooijakkers

Nicolette en Art doen bijzondere onthulling over nieuw seizoen Expeditie Robinson
Nicolette en Art doen bijzondere onthulling over nieuw seizoen Expeditie Robinson
VIDEO: Zó ziet de tweeling van Art Rooijakkers er nu uit!
VIDEO: Zó ziet de tweeling van Art Rooijakkers er nu uit!
Lees alle artikelen over Art Rooijakkers