100%NL Magazine Pernille La Lau
Zie ook:
Delen

GEWELDIG: Dít is de nieuwe liefde van Pernille La Lau

Nadat haar vorige relatie een jaar geleden strandde, had Pernille niet verwacht nu alweer gelukkig te zijn in de liefde. Wat een leuk stel...

Pernille La Lau

Pernille La Lau is een Nederlandse tv-presentatrice. Pernille heeft voor veel tv-zenders verschillende programma’s gepresenteerd, maar de meeste mensen zullen haar kennen van Koffietijd. Het programma waar Nederland in 2023 na heel veel jaren afscheid van moest nemen.

Een jaar geleden maakte Pernille bekend dat zij en Komang hun relatie hadden verbroken, maar nu is de presentatrice opnieuw gelukkig in de liefde. De man waar zij haar hart aan heeft verloren, heet Martijn.

Nieuwe liefde

Aan Story vertelt Pernille dat zij niet had verwacht zo snel weer verliefd te worden. ‘En toch is dat gebeurd. Martijn maakt mij heel gelukkig. Zeven maanden geleden stuurde hij me een berichtje of ik met hem wilde eten. Dat heb ik niet gedaan. Ik had het druk en ik had nog wat redenen bedacht waarom ik vond dat het niet uitkwam’, legt zij uit.

Martijn was geen onbekende voor Pernille, want zij stonden ooit samen op het hockeyveld naar een wedstrijd van hun kinderen te kijken. ‘Dat lijkt heel lang geleden. Een heel ander leven. Ik was nog samen met mijn toenmalige partner Taco. Onze zoon Björn en dochter Nuala waren elke zaterdag op het hockeyveld te vinden, net als de kinderen van Martijn. Maar er was geen intens contact of zo. Het was meer hoi en dag zeggen in het voorbijgaan. Toen mijn kinderen niet meer naar hockey gingen, zag ik hem ook niet meer. We hadden ieder ons eigen leven. Totdat hij me dus zeven maanden geleden een berichtje stuurde. Ik wist natuurlijk nog wie hij was, maar ik had niet de behoefte om me ergens in te storten.’

De aanhouder wint

Vorig jaar liet Pernille aan Story weten dat zij wel open zou staan voor een nieuwe relatie. De presentatrice had destijds duidelijk ‘nee’ gezegd tegen het etentje met Martijn, maar hij hield vol. ‘Dat vond ik leuk aan hem. Hij was heel vasthoudend, zodat ik gewoon geen nee kon zeggen. En het was meteen een leuke avond. Er was een goede klik en ik voelde me heel erg op mijn gemak. Maar ik zei hem ook dat ik het rustig aan wilde doen. Dat vond hij prima. Hij had alle tijd en wilde in mijn tempo meegaan. Het was ook de reden waarom ik eerder niets zei, want ik wilde niets overhaasten. Maar nu mag iedereen het weten. Hij is ontzettend leuk en we zijn heel gelukkig.’ Ze zeggen weleens: de aanhouder wint. Wij wensen het stel heel veel geluk.

Benieuwd naar een foto van Pernille en Martijn samen? Klik dan op deze link.

Bron en Beeld: Story

Delen