100%NL Magazine Reinout Oerlemans (Beeld: ANP)
Zie ook:
Delen

WOW: Compleet nieuwe look voor Daniëlle Oerlemans

Al jaren straalt Daniëlle met haar lange, blonde lokken. Nu was het tijd voor iets anders en ook dit staat haar fantastisch.

Daniëlle Oerlemans

Als er een stel is dat de schijnwerpers weet te vangen in de wereld van entertainment, dan zijn het wel Reinout en Daniëlle Oerlemans. Reinout, aanvankelijk bekend als acteur uit Goede Tijden, Slechte Tijden, heeft zich snel ontpopt tot een invloedrijke mediagigant. Met zijn productiebedrijf Eyeworks heeft hij talloze televisiehits gemaakt, zowel in eigen land als daarbuiten.

Maar vergeet Daniëlle niet! Ze is niet alleen een mode-icoon, maar ook de spil van het gezin! Samen hebben ze een tijdje geleden hun leven verplaatst naar Amerika, waar ze met heel veel plezier wonen. Het huis is gevuld met de levendigheid van hun vier mooie kinderen: Fiene, Thijmen, Benjamin en Katelyn.

Korte bob

Het maakt niet uit wat Daniëlle draagt, of hoe zij haar haren knipt, want het staat haar sowieso fantastisch. Wij kennen haar al jaren als die knappe vrouw met lange, blonde lokken. Nu heeft goede vriend Leco van Zadelhoff daar verandering in gebracht, want Daniëlle poseerde vandaag met een korte bob. Wat staat het haar weer goed. Daniëlle kan álles hebben!

100%NL Magazine Danielle Oerlemans

Bron: Instagram Daniëlle Oerlemans en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Daniëlle Oerlemans

WOW: Daniëlle Oerlemans deelt jaloersmakende beelden van haar gigantische villa
WOW: Daniëlle Oerlemans deelt jaloersmakende beelden van haar gigantische villa
Droevige en verdrietige Daniëlle Oerlemans: 'Wat is het verdomd moeilijk....'
Droevige en verdrietige Daniëlle Oerlemans: ‘Wat is het verdomd moeilijk….’
Lees alle artikelen over Daniëlle Oerlemans