100%NL Magazine Noa Vahle
Zie ook:
Delen

FOTO: Noa Vahle straalt tijdens bijzonder moment

Noa kan presenteren en verslag uitbrengen als geen ander, maar toch is een nieuwe uitdaging altijd spannend. Zo te zien had zij er onwijs veel zin in!

Noa Vahle

Noa Vahle is een Nederlandse sportpresentatrice en verslaggeefster. Zij was in 2021 al te zien in het programma HLF8, waar zij een eigen sportrubriek kreeg in het programma van haar neef, Johnny de Mol. Bij het grote publiek werd Noa bekend toen zij verslag deed van het WK in Qatar voor het SBS-programma De Oranjewinter, de spin-off van Vandaag Inside. Noa kreeg destijds veel lovende reacties en die krijgt zij nog steeds, want Noa is nog dagelijks te zien op tv. Zij heeft dus echt de genen van haar moeder.

Bijzonder moment

Een paar maanden geleden maakten Noa en collega Hélène Hendriks bekend de overstap naar Ziggo Sport te maken. Daarnaast blijven zij ook werkzaam bij Talpa Network. Een drukke boel voor Noa en Hélène dus!

Gisteren was een bijzondere en spannende dag voor Noa Vahle, want zij mocht voor het eerst verslag uitbrengen voor Ziggo Sport. Het ging om de wedstrijd Ajax – FK Vojvodina. Noa had er zo te zien heel veel zin in, want zij straalde enorm. Geweldig om te zien!

Bron en Beeld: Instagram Noa Vahle

Delen

Meer over Noa Vahle

Noa Vahle zet jarige moeder in het zonnetje: 'Mijn grootste voorbeeld'
Noa Vahle zet jarige moeder in het zonnetje: ‘Mijn grootste voorbeeld’
ZIEN: De leukste foto's van Noa Vahle tijdens het EK!
ZIEN: De leukste foto’s van Noa Vahle tijdens het EK!
Lees alle artikelen over Noa Vahle