100%NL Magazine Albert BB Vol Liefde
Delen

OEPS: Verklapt Albert de uitkomst van B&B Vol Liefde?

Een tijdje geleden werd Albert uit B&B Vol Liefde gespot met een dame...verklapt hij hiermee de uitkomst van zijn avontuur?

B&B Vol Liefde

Het is al jaren een van de best bekeken programma’s in de zomer: B&B Vol Liefde. In dit immens populaire programma stellen acht B&B-eigenaren hun accommodaties en hun harten open voor potentiële nieuwe liefdes. Het blijkt het recept te zijn voor een succesvol programma want heel Nederland smult er keer op keer weer van.

Dit jaar is het wéér genieten geblazen. De één is heel geliefd en aan de ander moeten de kijkers nog even wennen. Wij genieten iedere avond weer zo van alle eigenaren en hun gasten.

Verklapt Albert de uitkomst?

De familie van Albert komt uit de bedden branche. Zijn broers zijn de oprichters van Beter Bed. Albert kocht aandelen toen het bedrijf in de jaren negentig naar de beurs ging. Toen het vijf jaar later verkocht werd, richtten de broers Swiss Sense op en kocht Albert in 1999 zijn Spaanse Hotel Castell d’Empordà.

Tijdens het programma B&B Vol Liefde ontvangt Albert de ene na de andere dame in zijn waanzinnige paleis. Één van die dames is de goedlachse Joyce, die al vanaf moment één als een blok voor de charmes van Albert valt.

Een paar weken geleden werd Albert met – je raadt het al – Joyce gespot in de Bijenkorft, zo meldt Realityfbi op Instagram. Een volger schrijft aan hen: ‘Ik zag afgelopen zondag Albert en een van zijn kandidaten shoppen in de Bijenkorf.’ Volgens de bron gaat het om Joyce en waren de twee kleding aan het shoppen voor Albert. Zou Albert hiermee de uitkomst van zijn liefdesavontuur verklapt hebben? Wij zijn heel benieuwd!

Bron: Realityfbi, Ditjesendatjes, Beeld: Instagram

Delen