OG3NE-zangeres Amy overspoeld met reacties na delen van pikant kiekje in bikini
Zie ook:
Delen

OG3NE-zangeres Amy overspoeld met reacties na delen van pikant kiekje in bikini

Amy geniet momenteel van een heerlijke vakantie en zij laat haar volgers maar wat graag blozen met een pikante vakantiefoto.

OG3NE

OG3NE is een meidengroep bestaande uit drie zussen: Lisa, Amy en Shelley Vol. Samen zingen de zussen de sterren van de hemel! De zusjes werden bekend in 2007, toen ze het Junior Eurovisiesongfestival wisten te winnen. Daarna bleef het een lange tijd stil rondom OG3NE, maar in 2014 maakten de zusjes een gigantische comeback door mee te doen aan The Voice of Holland! Daarna is hun carrière in een stijgende lijn omhoog gegaan. Wow, wat hebben deze meiden al veel bereikt samen!

Pikant kiekje

Amy Vol, één van de drie zussen, geniet momenteel van een heerlijke en welverdiende vakantie. Zij deelde vorige week al wat jaloersmakende foto’s van de uitizchten, het lekkere eten en de zon in haar Instagramstory, maar dit keer plaatste zij een kiekje van zichzelf op Instagram. Het is een foto waar alleen haar lichaam op staat. Als je verder klikt, zie je meer te leuke vakantiefoto’s.
Volgers reageren massaal onder deze mooie fotoreeks. ‘Meiddd wat heerlijk! Genieten’ en ‘Je ziet er goed uit’, schrijven zij. Iemand anders reageert grappend: ‘Ik heb geleerd om een schaars geklede vrouw altijd IN DE OGEN aan te blijven kijken….. Dat gaat toch niet zo?!?!’

Bron en Beeld: Instagram Amy Vol

Delen

Meer over OG3NE

OOH LA LA: OG3NE-zangeres Lisa Vol poseert naakt op zee
OOH LA LA: OG3NE-zangeres Lisa Vol poseert naakt op zee
OG3NE-zangeres Lisa straalt op bruiloft
OG3NE-zangeres Lisa straalt op bruiloft “My heart is so full”
Lees alle artikelen over OG3NE