100%NL Magazine Lisa Vol OG3NE
Zie ook:
Delen

OOH LA LA: OG3NE-zangeres Lisa Vol poseert naakt op zee

Net als veel anderen, geniet Lisa Vol momenteel van een heerlijke, zonnige vakantie. Zij deelt een intiem kiekje op Instagram...

OG3NE

OG3NE is een meidengroep bestaande uit drie zussen: Lisa, Amy en Shelley Vol. Samen zingen de zussen de sterren van de hemel! De zusjes werden bekend in 2007, toen ze het Junior Eurovisiesongfestival wisten te winnen. Daarna bleef het een lange tijd stil rondom OG3NE, maar in 2014 maakten de zusjes een gigantische comeback door mee te doen aan The Voice of Holland! Daarna is hun carrière in een stijgende lijn omhoog gegaan. Wow, wat hebben deze meiden al veel bereikt samen!

Naakt

Samen met haar liefje geniet Lisa van een heerlijke, welverdiende vakantie op het mooie Mallorca. Eerder deze week deelde zij al een reeks prachtige, jaloersmakende kiekjes, maar nu deelt zij een foto waarvan menig volger het warm krijgt. Lisa was een dagje op zee en zij deelde een foto waarop zij naakt poseert.

Er wordt massaal gereageerd onder deze vakantiefoto, want iedereen vindt het een prachtig kiekje. Zo te zien geniet Lisa optimaal van de vakantie. Heerlijk!

 

Bron en Beeld: Instagram Lisa Vol van OG3NE

Delen

Meer over OG3NE

OG3NE-zangeres Amy overspoeld met reacties na delen van pikant kiekje in bikini
OG3NE-zangeres Amy overspoeld met reacties na delen van pikant kiekje in bikini
OG3NE-zangeres Lisa straalt op bruiloft
OG3NE-zangeres Lisa straalt op bruiloft “My heart is so full”
Lees alle artikelen over OG3NE