100%NL Magazine B&B Vol Liefde
Zie ook:
Delen

OH NEE: Dit B&B-koppel is uit elkaar!

De twee zijn zo te lezen al een lange tijd uit elkaar, maar dit hebben zij nog niet eerder verteld in de media. Wat jammer!

B&B Vol Liefde

Het is al jaren een van de best bekeken programma’s in de zomer: B&B Vol Liefde. In dit immens populaire programma stellen acht B&B-eigenaren hun accommodaties en hun harten open voor potentiële nieuwe liefdes. Het blijkt het recept te zijn voor een succesvol programma want heel Nederland smult er keer op keer weer van. Ook deze zomer genieten wij weer optimaal van B&B Vol Liefde.

Breaking

In het vorige seizoen zag heel Nederland dat Harry naar Debbie reisde in Spanje. Thalia was te gast bij Leendert in de Ardennen, maar deze avonturen liepen op niets uit. Na de reünie leken Harry en Thalia het leuk te hebben met elkaar en zij hebben een korte relatie gehad. Helaas is deze wel gestrand.

Harry vertelde in B&B de Podcast: ‘In de pers leek het veel langer te zijn dan dat het was. Ik heb haar een paar weken na de reünie nog een keer ontmoet, toen hebben we een maandje tot zes weken iets met elkaar gehad. Maar dat is geen succes gebleken.’ De twee hebben geen contact meer: ‘Ik weet niet eens waar ze is, want ze is gewoon van de aardbodem verdwenen. Ik heb nog weleens met Leendert contact, maar hij weet ook niet waar ze is. Heel mysterieus.’

Bron en Beeld: 'B&B De Podcast'

Delen