olcay banner
Zie ook:
Delen

ZIEN: Stralende Olcay Gulsen deelt eerste foto met haar nieuwe liefde

De twee waren al zoenend gespot op vakantie en nu lijkt Olcay haar nieuwe liefde te bevestigen.

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen is een voormalig modeontwerpster, onderneemster en presentatrice. Olcay nam in 2009 het modemerk SuperTrash over. In 2010 was het kledingmerk zelfs in 24 landen te koop. In 2018 ging het bedrijf helaas failliet.

Olcay heeft de laatste jaren ook verschillende tv-klussen aangenomen. Zo was ze te zien in het Beter laat dan nooit, Boxing Stars en was ze sinds 2014 regelmatig te zien aan de desk van RTL Boulevard als deskundige. In 2020 was Olcay te zien in haar eigen docuserie Olcay & Huiselijke geweld en een paar maanden geleden was zij samen met Ruud de Wild te zien in hun eigen documentaire Ruud & OlcayRuud en Olcay maakten kort daarna bekend uit elkaar te zijn.

 

Nieuwe liefde

Olcay werd eerder deze week zoenend gespot op Ibiza. Over een nieuwe liefde had zij nog niet eerder iets gezegd of geschreven, dus iedereen vraagt zich af of zij weer een relatie heeft of niet. Nu lijkt Olcay de relatie te bevestigen. Zij deelt namelijk een stralende en verliefde foto in haar Instagramstory. De twee genoten samen op zee en Olcay plaatst een hartjes emoji bij de foto. Wat een leuk, knap stel is dit zeg!

De man in kwestie is Spinnin’ Records-oprichter Eelko van Kooten. Hij is voormalig manager van Martin Garrix en de zoon van muziekproducent Willem van Kooten (Joost den Draaijer).

100%NL Magazine Olcay Gulsen

Bron en Beeld: Instagram Olcay Gulsen

Delen

Meer over Olcay Gulsen

Olcay Gulsen emotioneel over groot verlies: 'Het was waanzinnig verdrietig en intens'
Olcay Gulsen emotioneel over groot verlies: ‘Het was waanzinnig verdrietig en intens’
OOH LA LA: Olcay Gulsen is zoenend gespot met déze man
OOH LA LA: Olcay Gulsen is zoenend gespot met déze man
Lees alle artikelen over Olcay Gulsen