100pmagazine_olcay
Zie ook:
Delen

Olcay Gulsen laat van zich horen na verlies van vader: Het kwam onverwachts en met groot verdriet’

Nadat wij eerder deze week deelden dat Olcay's vader is overleden, laat zij nu zelf van zich horen. Wat een emotionele tekst...

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen is een voormalig modeontwerpster, ondernemer en presentatrice. Olcay nam in 2009 het modemerk SuperTrash over. In 2010 was het kledingmerk zelfs in 24 landen te koop. In 2018 ging het bedrijf helaas failliet.

Olcay heeft de laatste jaren ook verschillende tv-klussen aangenomen. Zo was ze te zien in het Beter laat dan nooit, Boxing Stars en was ze sinds 2014 regelmatig te zien aan de desk van RTL Boulevard als deskundige. In 2020 was Olcay te zien in haar eigen docuserie Olcay & Huiselijke geweld en een paar maanden geleden was zij samen met Ruud de Wild te zien in hun eigen documentaire Ruud & OlcayRuud en Olcay maakten kort daarna bekend uit elkaar te zijn.

Verlies vader

Begin deze week deelden wij het nieuws dat Olcay’s vader is overleden en nu laat zij zelf van zich horen op Instagram.

Zij deelt twee mooie, oude foto’s en schrijft een emotionele tekst: ‘Afgelopen jaren heb ik vaak gedacht aan de dood als verlossing voor je zware bestaan. Toch kwam het onverwachts en met groot verdriet. Lieve papa. Je hebt eindelijk rust en ondanks alles wat er is gebeurd hoop ik dat je weet dat we van je houden. Bedankt voor alle lieve berichten de afgelopen dagen. Ik ben diep geraakt door alle steun & liefde. Een van de leuke dingen die ik mij kan herinneren uit mijn jeugd is dat mijn vader mijn 10e verjaardag groots heeft gevierd.. Dit is een foto die ik in het geboortedorp van mijn vader heb gevonden vandaag tijdens zijn begrafenis.’ Wat heeft zij dit mooi verwoord.

Wij wensen Olcay heel veel sterkte…

Bron en Beeld: Instagram Olcay Gulsen

Delen

Meer over Olcay Gulsen

Olcay Gulsen emotioneel over groot verlies: 'Het was waanzinnig verdrietig en intens'
Olcay Gulsen emotioneel over groot verlies: ‘Het was waanzinnig verdrietig en intens’
ZIEN: Stralende Olcay Gulsen deelt eerste foto met haar nieuwe liefde
ZIEN: Stralende Olcay Gulsen deelt eerste foto met haar nieuwe liefde
Lees alle artikelen over Olcay Gulsen