100%NL Magazine Eva
Zie ook:
Delen

OML-Eva deelt hartverscheurend bericht over grote liefde: ‘Ik wil je niet alleen laten zijn’

Eva probeert altijd positief te zijn en te stralen met een glimlach op haar gezicht, maar dat lukt niet altijd. Vannacht brak zij om het feit dat zij ooit afscheid moet nemen van haar grootste liefde.

Eva

Een van de indrukwekkende deelnemers uit het laatste seizoen van Over Mijn Lijk is de altijd stralende Eva Hermans-Kroot. Op slechts 25-jarige leeftijd vecht ze al jaren tegen de meedogenloze ziekte longkanker. Een oneerlijke en zware strijd, die op een gevoelige maar ook respectvolle manier is vastgelegd door de makers van het programma.

Ondanks alles bleef Eva tijdens de afleveringen vol positiviteit en goede moed. Haar aanstekelijke lach en krachtige houding hebben heel Nederland geraakt. Eva’s manier van omgaan met zo’n ingrijpende diagnose dwingt niets minder dan bewondering af.

‘Ik mis ons’

Het leven van Eva en haar man Matthijs is de afgelopen jaren heel erg veranderd. Ondanks het feit dat zij nog zo aan het genieten zijn samen, beseft Eva dat zij haar liefje ooit moet laten gaan. In een hartverscheurend bericht op Instagram schrijft zij:

‘Ik mis ons. Altijd samen en toch mis ik je. Ik mis ons. Ons normale leven, onbezorgd, intiem samen en spontaan. Ik zie je elke dag, we knuffelen en kussen maar echt samen zoals eerst is er niet meer. Ik wil je niet alleen laten zijn, ik wil voor altijd bij jou zijn. Vannacht werd ik wakker om 03:00 en kwam dit heel erg naar voren. Zo zachtjes als ik probeerde te doen werd Matthijs toch wakker van mij. Ik moest huilen met de gedachten dat ik hem helemaal nooit alleen wil laten. Dat ik onze oude wij mis. Alles kwam even naar boven. We praatten, lagen tegen elkaar aan en gingen daarna weer proberen te slapen. Het maakt mij zo onwijs verdrietig dat ik niet meer alles kan doen wat ik wil voor Matthijs. Dat de kanker z’n grote rol ook binnen onze liefde heeft gekregen. En dat die onze liefde ook ooit gaat breken. Het blijft oneerlijk. Want Matthijs is de liefde van m’n leven. Ik mis de oude ons. Foto komt uit 2018 onze eerste vakantie samen.’

Wat een ongelooflijk emotioneel bericht is dit en wat is dit toch verschrikkelijk…

Bron en Beeld: Instagram Eva

Delen