100%NL Magazine Eva
Zie ook:
Delen

OML-Eva straalt: ‘Na regen komt zonneschijn en deze zon blijft schijnen’

Eva ziet er goed uit en zij straalt en dat is niet zonder reden. Op Instagram deelt zij het geweldige nieuws en heel Nederland is enthousiast.

Over Mijn Lijk Eva

Één van de dappere kandidaten uit het laatste seizoen van Over Mijn Lijk is de goedlachse Eva Hermans-Kroot. Ze is nog maar 25 jaar oud, maar strijdt al jaren tegen de genadeloze ziekte longkanker. Een heftige en oneerlijke strijd, die door de makers van Over Mijn Lijk op een mooie maar tegelijkertijd pijnlijke wijze in beeld wordt gebracht.

Tijdens de afleveringen van Over Mijn Lijk blijft Eva positief en vrolijk. Vooral door dat laatste wordt Eva geliefd door heel Nederland. We kunnen alleen maar bewondering voor haar hebben hoe zij om gaat met zo’n heftige diagnose.

Een droom die uitkomt

Nadat zij gisteren een tegenslag te verwerken had, deelt zij nu meer dan fantastisch nieuws. Eva schrijft met een glimlach van oor tot oor: ‘IK GA MIJN EIGEN BOEK UITBRENGEN! Een droom die uitkomt en die ik eigenlijk 2 jaar geleden al had opgegeven. Ik liep toen vast en na benaderen van wat uitgevers waar ik geen reactie op kreeg had ik het maar gelaten.’

Zij gaat blij verder: ‘Na regen komt zonneschijn en deze zon blijft schijnen! Dit is een van de redenen dat ik door wil gaan! Ik wil dit zo graag in mijn handen hebben. Ik kan niet wachten NU AL ZO TROTS. Als alles loopt zo als het nu loopt hopen wij einde dit jaar, begin komend jaar het boek in de winkels te hebben.’ Wat een geweldig nieuws is dit en wat fijn dat haar droom toch uit zal komen. Wij zijn zo blij voor Eva!

Bron en Beeld: Instagram Eva

Delen