100%NL Magazine Rob de Nijs
Zie ook:
Delen

Ontroerde Jet de Nijs plaatst foto met Rob: ‘Toen, nu en voor altijd’

Zo nu en dan deelt Jet een foto met haar grote liefde online. Dat is nu weer het geval, maar wel een foto uit oude doos. Prachtig...

Rob de Nijs

Rob de Nijs brak door op 19-jarige leeftijd toen hij met zijn band Rob de Nijs en de Lords een talentenjacht wist te winnen. Vanaf dat moment is de zangcarrière van Rob in een versnelling gekomen. De tijd vloog voorbij, Rob scoorde hits na hits en zo waren we ruim 60 jaar verder. Op 79-jarige leeftijd besloot Rob zijn microfoon aan de wilgen te hangen.

Rob is al járen samen met zijn grote liefde, Jet de Nijs. Samen kregen zij een zoon, Julius.

Voor altijd

Rob lijdt al jaren aan de ziekte van Parkinson en ondanks het feit dat de zanger steeds meer achteruit gaat, blijven hij en zijn vrouw Jet ongelooflijk positief. Heel mooi om te zien.

Op Instagram deelde Jet een foto met Rob. Deze is jaren geleden geschoten tijdens een fotoshoot. ‘Toen, nu en voor altijd’, schrijft Jet erbij. Zij ontvangt talloze lieve reacties onder deze foto. ‘Wat een beauty! Een waar kunstwerk, deze foto’, ‘Wat een mooie foto, knap stel’ en ‘Mooie foto van mooie mensen’, is een greep uit de reacties. Hier zijn wij het helemaal mee eens, want het is een prachtige foto van een heel mooi, bijzonder stel.

Bron: Instagram Jet de Nijs en Beeld: ANP/Foto

Delen