100%NL Magazine Emma Heesters
Zie ook:
Delen

OOH LA LA: Emma Heesters laat haar miljoenen volgers blozen met bikinifoto’s

Emma Heesters weet hoe zij mensen moet laten blozen. In een bikini poseert zij en volgers gaan uit hun dak.

Emma Heesters

Emma Heesters has it all: ze is mooi, talentvol en daarnaast ook nog eens heel lief. Haar carrière begon op YouTube, waarna ze doorbrak in het programma de Beste Zangers. Sindsdien is ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld en scoort ze hit na hit.

Momenteel is ze misschien wel een van de meest gestreamde artiesten van Nederland. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Emma ook nog een enorme fanbase in India opgebouwd!

Bikinifoto

Emma Heesters heeft haar Instagram volgers getrakteerd op een adembenemende zwart-wit foto in een stijlvolle bikini. Vandaag deelde Emma namelijk het resultaat van een fotoshoot op haar Instagram. Dit tot grote vreugde van haar volgers, want Emma is beeld- en beeldschoon. Naast het enthousiast maken van haar volgers, weet zij hun ook rode oortjes te bezorgen. Ze poseerde in een bikini en een spijkerbroek en dat zorgde voor veel likes en reacties. ‘Wat een prachtige meid ben je toch!!!’, ‘Wat een prachtige shoot!’ en ‘Wat een mooie vrouw! En een hele goede zangeres!’, is een greep uit de reacties. Wij zijn het er volledig mee eens, want Emma is ongelooflijk mooi.

Bron en Beeld: Instagram Emma Heesters

Delen

Meer over Emma Heesters

Bijzonder nieuws voor Emma Heesters en Wesley Hoedt
Bijzonder nieuws voor Emma Heesters en Wesley Hoedt
ZOEK DE VERSCHILLEN: Op déze Disney-prinses lijkt Emma Heesters!
ZOEK DE VERSCHILLEN: Op déze Disney-prinses lijkt Emma Heesters!
Lees alle artikelen over Emma Heesters