OOH LA LA: Deze Oranje-spelers zijn nog vrijgezel
Delen

OOH LA LA: Deze Oranje-spelers zijn nog vrijgezel

Veel Oranje-spelers hebben al jaren verkering, zijn getrouwd of hebben kinderen, maar er zitten momenteel nog een paar vrijgezellen tussen.

Nederlands elftal

Aankomende vrijdag speelt het Nederlands elftal alweer hun 5e wedstrijd op het WK in Qatar. Nederland zal moeten strijden en winnen tegen Argentinië, om zo een plek in de halve finale weten te bemachtigen. Niet alleen alle Oranje-spelers zijn naar Qatar afgereisd, ook hun partners, kinderen en familie zijn er naartoe gevlogen. De vriendinnen van onder andere Frenkie de Jong, Davy Klaassen en Cody Gakpo plaatsen dagelijks foto’s in de zon of het stadion, maar niet alle voetballers uit het team hebben een vriendin. Wij sommen wat knappe voetballers op die nog vrijgezel zijn.

Devyne Rensch

Devyne Rensch is niet de eerste in zijn familie die profvoetballer is. Zijn vader ging hem voor, maar hij vertelde eens dat hij zijn eigen carrière heeft vergooid aan alcohol en vrouwen en hij gaf zijn zoon dan ook als advies om zich volledig te focussen op de bal. Dit advies volgt hij tot op de dag van vandaag nog goed op, want de knappe, 19-jarige verdediger is nog steeds vrijgezel.

Kenneth Taylor

Ook Kenneth Taylor is als vrijgezel naar Qatar gevlogen. Deze Nederlandse middenvelder, die onder contract staat bij Ajax, is nog maar 20 jaar oud. Wie weet neemt hij zijn vriendin over twee jaar mee naar het EK.

Memphis Depay

Wat veel mensen misschien niet zullen verwachten, is dat de aanvaller van Barcelona en het Nederlands elftal ook nog steeds op de markt is. De profvoetballer is een tijd geleden verloofd geweest, maar trouwen is er nooit van gekomen.

https://www.instagram.com/p/CisRHEArfUA/?utm_source=ig_web_copy_link

Tyrell Malacia

Ook Tyrell Malacia is de ware tot op heden nog niet tegen gekomen. De verdediger van Manchester United legt zijn focus momenteel nog volledig op het voetballen. Hij is nog maar 23 jaar oud, dus veel haast heeft hij nog niet.

Bron en Beeld: Shownieuws, Instagram

Delen