Volgers reageren massaal onder oude foto Katja Schuurman: 'Ik zie Sammie!'
Zie ook:
Delen

Volgers reageren massaal onder oude foto Katja Schuurman: ‘Ik zie Sammie!’

Wat is het toch leuk om foto's uit de oude doos te zien. Katja was vroeger ongelooflijk knap, maar dat is zij nu nog steeds!

Katja Schuurman

Ze is actrice, zangeres, presentatrice en moeder van twee te lieve dochters Sammie en Coco: Katja Schuurman! Nadat haar huwelijk met kok Freek van Noortwijk strandde vond Katja vrij snel opnieuw de liefde bij Niek. De twee maakten kortgeleden bekend uit elkaar te zijn. Of Katja voorlopig vrijgezel blijft, of alweer klaar is voor een nieuwe liefde, is niet bekend. Zij geniet momenteel vooral van de tijd met haar lieve dochters.

Precies Sammie

Katja deelt dagelijks de leukste foto’s en regelmatig zit hier een foto uit oude doos bij. Katja is op 48-jarige leeftijd nog een onwijs knappe vrouw, maar dat zij vroeger ook al heel mooi was, blijkt maar weer uit de foto die zij nu deelt. De actrice plaatst een kiekje van toen zij nog maar 16 jaar oud was en volgers reageren massaal. ’16 lentes jong met mijn showballet op het carnaval van Viareggio en net gekroond tot carnavalskoningin’, schrijft zij erbij. Volgers vinden de foto echt práchtig, maar zij zien ook gelijkenissen van Sammie in Katja en dat begrijpen wij heel goed. ‘Ik zie Sammie!’, ‘Je dochter lijkt hier als 2 druppels wat op je’ en ‘Sammie is echt jouw kloon’, zijn wat reacties.

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman

Delen

Meer over Katja Schuurman

MOOI: Katja Schuurman poseert met belangrijkste man in haar leven
MOOI: Katja Schuurman poseert met belangrijkste man in haar leven
OOH LA LA: Katja Schuurman poseert in doorschijnende lingerie
OOH LA LA: Katja Schuurman poseert in doorschijnende lingerie
Lees alle artikelen over Katja Schuurman