100%NL Magazine Pauline Wingelaar
Zie ook:
Delen

Pauline Wingelaar dankbaar voor steun na overlijden dochter Belle

Pauline Wingelaar bedankt via Instagram iedereen voor de steun die zij en haar familie hebben ontvangen na het overlijden van dochter Belle.

Dankbaar na steun

‘We willen iedereen graag via deze weg alvast bedanken voor jullie mooie woorden, bloemen, eten, cadeaus en medeleven. Dat was en is voor ons een enorme steun. We zijn er nog niet aan toe gekomen om iedereen persoonlijk te bedanken, maar weet dat dit zó enorm gewaardeerd wordt’, schrijft Pauline bij een prachtige foto. Op de foto is te zien dat Belle’s naam op het strand gespeld wordt met schelpen. Het is een zware tijd voor Pauline, haar man Harmen en twee zoons Diederik en Reinier.

Overlijden dochter Belle

Op 2 oktober deelde Pauline het hartverscheurende bericht dat haar ongeboren dochter na bijna 22 weken zwangerschap ter wereld kwam. Helaas heeft Belle het niet gered.

‘De afgelopen twee weken hebben zich helaas ernstige complicaties rondom mijn zwangerschap voorgedaan. Met precies 20 weken braken mijn vliezen… ‘Madeliefje’ (zo noemde ik haar in mijn buik) en ik hebben samen zo hard gevochten tegen de natuur, want zolang ons meisje niet opgaf, deden wij het ook niet…’

Zwanger

Begin augustus werd de droom van Pauline waar, er was een derde kindje op komst. Vol trots liet ze weten via Instagram: ‘Zo ongelofelijk dankbaar en blij dat ik jullie eindelijk mag vertellen dat Rein en Died een broertje of zusje krijgen!’. Helaas heeft het niet zo mogen zijn.

Bron en Beeld: Instagram Pauline Wingelaar

Delen