100%NL Magazine Pauline Wingelaar
Zie ook:
Delen

Pauline Wingelaar verliest kindje na 22 weken zwangerschap

Zojuist deelt Pauline Wingelaar het hartverscheurende bericht dat zij haar ongeboren kindje heeft verloren.

‘Het lastigste bericht wat ik ooit met jullie heb moeten delen’

Via een beladen bericht op Instagram laat Pauline Wingelaar, bekend van Echte Gooische Meisjes, weten dat zij haar ongeboren kindje heeft verloren.

Pauline: ‘De afgelopen twee weken hebben zich helaas ernstige complicaties rondom mijn zwangerschap voorgedaan. Met precies 20 weken braken mijn vliezen… ‘Madeliefje’ (zo noemde ik haar in mijn buik) en ik hebben samen zo hard gevochten tegen de natuur, want zolang ons meisje niet opgaf, deden wij het ook niet…’ Helaas heeft het dochtertje van Pauline en haar man Harmen de strijd niet gewonnen.

‘Tot ons grote verdriet ben ik donderdag 30 september veel te vroeg bevallen van ons dochtertje Belle Bisschop van Tuinen, die vanwege haar vroeggeboorte (bijna 22 weken) is overleden.’

Wij wensen Pauline en haar familie ontzettend veel sterkte toe.

Zwanger

Pauline en haar man Harmen hadden al twee zoons: Diederik en Reinier. Het stel wilde dolgraag een derde kindje. Tijdens de serie ‘Echte Gooische Moeders’ was Pauline openhartig over de weg daar naartoe. Het was geen gemakkelijke weg en Pauline onderging een aantal vruchtbaarheidsbehandelingen.

Begin augustus werd de droom van Pauline waar, er was een derde kindje op komst. Vol trots liet ze weten via Instagram: ‘Zo ongelofelijk dankbaar en blij dat ik jullie eindelijk mag vertellen dat Rein en Died een broertje of zusje krijgen!’.

Helaas heeft het niet zo mogen zijn.

Bron en Beeld: Instagram Pauline Wingelaar

Delen