100%NL Magazine Pfaff
Delen

O NEE: Dit Pfaff-koppel is na 22 jaar uit elkaar!

Heel treurig nieuws vanuit ons buurland België: een Pfaff-huwelijk is na 22 jaar gestrand.

Familie Pfaff

Jarenlang heeft de familie Pfaff de harten van vele televisiekijkers veroverd met hun eigen realityserie. Het Belgische gezin, met voormalig doelman Jean-Marie Pfaff aan het hoofd, liet zien dat ze naast hun liefde voor voetbal ook een flinke dosis humor en gezelligheid in huis hadden. Jean-Marie en zijn vrouw Carmen, samen met hun drie dochters Kelly, Debby en Lyndsey, gaven de kijkers een kijkje in hun unieke familieleven. Van grote evenementen tot kleine, alledaagse momenten – de familie Pfaff wist altijd een lach op de gezichten van de kijkers te toveren.

Huwelijk gestrand

De familie Pfaff heeft de afgelopen tijd een heftige en zware tijd achter de rug. In mei 2023 werd Carmen getroffen door een hersenbloeding. Alsof dat nog niet erg genoeg was werd ze een paar maanden later – in augustus – bruut overvallen in haar eigen huis. Tijdens de overval raakte ze lichtgewond. Vandaag de dag is Carmen nog altijd aan het herstellen. Volgens haar man Jean-Marie is ‘Carmen sinds de overval een andere vrouw.’

Vandaag nog meer treurig nieuws, want na een huwelijk van 22 jaar hebben Debby Pfaff en Nicolas Liébart besloten om uit elkaar te gaan. Dit heeft de familie vandaag laten weten aan de Vlaamse krant HLN. Het stelt trouwde in 2012 en hebben samen twee kinderen: Keano en Liam.

Wij wensen de familie Pfaff heel veel sterkte toe.

Beeld: ANP, Bron: Shownieuws, HLN

Delen