100%NL Magazine Renate Gerschtanowitz
Zie ook:
Delen

VIDEO: Renate Gerschtanowitz past na 12,5 jaar haar trouwjurk weer en dít is haar reactie!

Na 12,5 jaar huwelijk besloot Renate Gerschtanowitz om haar trouwjurk nogmaals te passen. Haar reactie is hartverwarmend...

Winston en Renate Gerschtanowitz

Winston en Renate Gerschtanowitz zijn een stralend koppel in de Nederlandse entertainmentwereld. Renate, een veelzijdige presentatrice, model en voormalig videojockey, en Winston, een geliefde televisiepresentator en acteur, hebben al 22 jaar een liefdevolle relatie. Het stel stapte in 2011 in het huwelijksbootje.

Samen hebben ze twee prachtige zoons: Julian, geboren in 2008, en Benjamin, die in 2019 volgde. Hun romantische verhaal begon dankzij een gemeenschappelijke vriendin die hen aan elkaar voorstelde. Een gezamenlijk etentje bleek de vonk die hun relatie deed opbloeien. Wat begon als een onverwachte ontmoeting, groeide uit tot een succesverhaal waarvan de rest geschiedenis is.

Trouwjurk

Winston en Renate zijn alweer heel wat jaar samen, waarvan een aantal jaar alweer gelukkig getrouwd. Een tijdje terug deelde Winston nog een te leuke foto van de avond waarop hij zijn grote liefde ten huwelijk vroeg, die foto zie je hier.

Gisteren besloot Renate om haar trouwjurk weer uit de kast te trekken en hem weer even te passen. De beelden van haar passessie deelt ze op haar Instagram.

‘Vlinders in mijn buik bij het samen passen van de trouwjurk van ruim 12,5 jaar geleden. EN HIJ KAN WEER DICHT.’

Wauw, de jurk staat Renate na al die jaren nog steeds even prachtig. Benieuwd hoe Renate er 12,5 jaar geleden uit zag? Dat zie je hier!

Bron en Beeld:

Delen

Meer over Renate Gerschtanowitz

Winston en Renate Gerschtanowitz vieren jubileum en delen bijzondere trouwbeelden
Winston en Renate Gerschtanowitz vieren jubileum en delen bijzondere trouwbeelden
Winston en Renate Gerschtanowitz beleven magische momenten in Brazilië
Winston en Renate Gerschtanowitz beleven magische momenten in Brazilië
Lees alle artikelen over Renate Gerschtanowitz