100%NL Magazine Qisum
Zie ook:
Delen

René Froger verrast heel Nederland met opvallende move!

René Froger verrast heel Nederland met een gloednieuw initiatief: muziekplatform Qisum!

René Froger lanceert Qisum!

René Froger, de geliefde Nederlandse zanger, heeft iets bijzonders gelanceerd: een online muziekplatform genaamd Qisum! Als mede-initiatiefnemer heeft hij Qisum officieel onthuld. Van muziek en video’s tot exclusieve content, Qisum brengt fans dichterbij hun favoriete artiesten dan ooit tevoren!

Het passieproject van René Froger

René Froger, een van de drijvende krachten achter dit project, wil met Qisum een ware revolutie teweegbrengen in de Nederlandse muziekindustrie. Na een succesvolle soft launch in september vorig jaar, is het platform nu klaar voor de volgende stap. ‘We willen nieuw talent een podium bieden en bestaande genres, zoals het levenslied, een groter platform geven. Het is een grote investering geweest, maar ik geloof echt in de potentie van Qisum’, aldus René. ‘Dit initiatief komt echt uit mijn hart.’

Over Qisum

Qisum is hét nieuwe Nederlandse streamingsplatform dat de artiest centraal stelt. Met een uitgebreide reeks diensten zoals muziek, videoclips, albums, livestreams richt Qisum zich op lokaal en Nederlands talent. Gebruikers kunnen genieten van live concerten, merchandise, tickets en exclusieve behind-the-scenes content. Qisum brengt artiesten en fans dichter bij elkaar en biedt volop mogelijkheden voor iedereen. Ontdek de rijke Nederlandse muziekcultuur en volg het avontuur via de Qisum app of op www.qisum.nl.

Wil je meer informatie over Qisum? Check dan de website!

100%NL Magazine Qisum

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Qisum

Delen

Meer over Rene Froger

ROMANTISCH: René en Natasja Froger intiem gespot op het water
ROMANTISCH: René en Natasja Froger intiem gespot op het water
ZIEN: Zó mooi zagen de partners van De Toppers eruit het afgelopen weekend!
ZIEN: Zó mooi zagen de partners van De Toppers eruit het afgelopen weekend!
Lees alle artikelen over Rene Froger