Roxeanne Hazes overladen met complimentjes na delen van romantische selfies
Zie ook:
Delen

Roxeanne Hazes overladen met complimentjes na delen van romantische selfies

Het stel waar wij zo vrolijk van worden: Roxeanne en Erik. Deze selfies verdienen dan ook ontelbaar veel likes en reacties.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Haar vader André overleed in 2004, op 53-jarige leeftijd.

Roxeanne is al jaren gelukkig met haar grote liefde, Erik Zwennes. Met hem is zij al heel wat jaren verloofd, maar van trouwen is het nog niet gekomen. In de tussentijd kregen zij een kindje, Fender. Roxeanne en Erik genieten onwijs van alle grote, maar ook kleine momentjes met hem.

Romantisch

Af en toe zetten Roxeanne en Erik elkaar in het zonnetje. Wanneer zij jarig zijn, of een jubileum te vieren hebben bijvoorbeeld. Dit keer deelde Roxeanne een reeks selfies op een normale, doordeweekse dag. ‘Hartje jou’, schrijft Roxeanne onder deze mooie, romantische foto’s.

Roxeanne wordt overladen met complimentjes na het delen van deze kiekjes. ‘WAT ZIE JIJ ER FAN-TAS-TISCH UIT!’, ‘Zoooooo’n knap stel echt hou maar op’ en ‘Zoooo knap samen’, is een greep uit de enthousiaste reacties. De twee zijn ook echt ongelooflijk knap en leuk samen. Van dit soort foto’s worden wij zo blij! 

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Bijzondere nieuwe uitdaging en grote stap voor Roxeanne Hazes
Bijzondere nieuwe uitdaging en grote stap voor Roxeanne Hazes
Roxeanne, Erik en Fender stralen op vakantiekiekjes: 'Mooi gezin!'
Roxeanne, Erik en Fender stralen op vakantiekiekjes: ‘Mooi gezin!’
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes