100pmagazine_roxeannehazes
Zie ook:
Delen

Roxeanne Hazes showt nieuwe look en volgers zijn lyrisch

Op haar Instagram deelt Roxeanne een nieuwe look. Volgers gaan uit hun dak en wij begrijpen het helemaal!

Roxeanne Hazes

Ze is één van de nakomelingen van de legende André Hazes. Haar passie voor muziek begon al op jonge leeftijd, toen ze samen met haar vader liedjes begon te schrijven. Het muzikale gen zit dus echt in haar bloed!

Inmiddels kent heel Nederland Roxeanne niet alleen meer als ‘de dochter van’, maar ook als een waanzinnige zangeres. Ze heeft al ontzettend veel optredens op haar naam staan zoals een optreden tijdens de concerten van De Toppers, Holland Zingt Hazes en natuurlijk talloze optredens met haar eigen band.

Nieuwe look

Roxeanne is naar ons mening één van de mooiste vrouwen van het land. Álles staat haar goed en daar zijn Roxeanne’s volgers het ook allemaal mee eens. Regelmatig showt Roxeanne haar nieuwe kapsel op Instagram en dit varieert van een gifgroen, kort kapsel naar lange, bruine lokken. Dit keer heeft Roxeanne haar haren blond geverfd. Zij is zo te zien helemaal klaar voor de zomer.

Haar volgers reageren enthousiast: ‘Alles staat je. Echt mooi deze kleur’, ‘OH YES YES YES TO ALL OF THIS’ en ‘Prachtig deze kleur bij jou !’. Wij zijn het er volledig mee eens, want het staat Roxeanne ongelooflijk goed.

Benieuwd naar de nieuwe look van Roxeanne? Deze zie je hieronder.

 

 

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Roxeanne, Erik en Fender stralen op vakantiekiekjes: 'Mooi gezin!'
Roxeanne, Erik en Fender stralen op vakantiekiekjes: ‘Mooi gezin!’
Roxeanne Hazes overladen met complimentjes na delen van romantische selfies
Roxeanne Hazes overladen met complimentjes na delen van romantische selfies
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes