Shelly Sterk deelt vakantiegeluk met gezin: 'Het allermooiste ooit'
Zie ook:
Delen

Shelly Sterk deelt vakantiegeluk met gezin: ‘Het allermooiste ooit’

De eerste vakantie als gezin van vier zit erop en Shelly heeft er onwijs van genoten. Deze foto's zijn stuk voor stuk zó mooi.

Shelly Sterk

Shelly Sterk kennen we als de blonde, goedlachse presentatrice. Ze is gelukkig getrouwd met haar grote liefde Mark. In 2019 werden Shelly en Mark voor het eerst ouders van een zoon, Jake. Hij is al jaren het oogappeltje van papa en mama! Jake steelt iedereens hart met zijn schattige kuiltjes in zijn wangen en twee kleine pretoogjes. Shelly doet haar volgers dan ook zeker een plezier, wanneer zij foto’s en video’s van deze lieve jongen plaatst.

Een paar weken geleden werd Shelly moeder van een tweede zoon, Jess. Het gezin zit al weken op een wolk.

Het allermooiste ooit

Shelly, Mark en de kinderen zijn samen naar Spanje gevlogen, om daar te genieten van vakantie als gezin van vier. Op Instagram plaatst Shelly een reeks prachtige vakantiefoto’s en wij krijgen er een lach van op ons gezicht. Zo’n glimlach net als Jess…

‘Het allermooiste ooit. De eerste vakantie met 4 zit erop. Eerlijk gezegd vond ik het superrelaxt! Ja, echt. Was bijna vergeten hoe chill baby’s zijn. En met zo’n lieve grote broer (aka ‘hulp-papa’) kun je natuurlijk ook niet anders dan alleen maar lachen de hele dag’, schrijft een dolgelukkige Shelly. Wat is dit toch geweldig en tegelijkertijd bijzonder. Mooi gezinnetje!

Klik voor de foto’s op deze link.

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk

Delen

Meer over Shelly Sterk

VIDEO: Heel mooi nieuws voor Shelly Sterk en Mark
VIDEO: Heel mooi nieuws voor Shelly Sterk en Mark
AAWH: 4 maanden oude zoontje van Shelly Sterk voor het eerst naar de tandarts
AAWH: 4 maanden oude zoontje van Shelly Sterk voor het eerst naar de tandarts
Lees alle artikelen over Shelly Sterk