shelly sterk banner
Zie ook:
Delen

FOTO: Shelly Sterk in tranen om oudste zoon

Shelly Sterk geniet van alle bijzondere momentjes met haar twee zoons. Dat zorgt er af en toe voor dat zij in tranen uitbarst.

Shelly Sterk

Shelly Sterk kennen we als de blonde, goedlachse presentatrice. Ze is gelukkig getrouwd met haar grote liefde Mark. In 2019 werden Shelly en Mark voor het eerst ouders van een zoon, Jake. Hij is al jaren het oogappeltje van papa en mama! Jake steelt iedereens hart met zijn schattige kuiltjes in zijn wangen en twee kleine pretoogjes. Shelly doet haar volgers dan ook zeker een plezier, wanneer zij foto’s en video’s van deze lieve jongen plaatst. Sinds kort is er nog iemand die iedereens hart sneller laat kloppen, want Shelly beviel eerder dit jaar van haar tweede zoontje, Jess.

Janken in het park

Shelly’s oudste zoon is inmiddels 5 jaar oud en de tijd vliegt echt voorbij. Jake wordt veel te snel groot als je het Shelly vraagt. Zij geniet daarom extra van alle kleine, mooie momentjes met hem. Begin deze week zaten moeder en zoon samen in het park en toen kwam Jake naar haar toe met een bosje geplukte bloemen. Shelly schrijft emotioneel: ”Mama! Ik heb mooie bloemen voor jou geplukt’ Je snapt dat ik nu zit te janken in het park. Dit mannetje is zooo lief voor mij. Vraagt elke dag of ik écht niet met hem kan trouwen. Ik ga hier nog even van genieten. Voor ik het weet wil hij niet meer kroelen en komt hij alleen nog af en toe zijn vieze was brengen.’ Dit is zo ongelooflijk zoet. Wat is Jake toch een lieverd!

100%NL Magazine Jake

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk

Delen

Meer over Shelly Sterk

VIDEO: Heel mooi nieuws voor Shelly Sterk en Mark
VIDEO: Heel mooi nieuws voor Shelly Sterk en Mark
AAWH: 4 maanden oude zoontje van Shelly Sterk voor het eerst naar de tandarts
AAWH: 4 maanden oude zoontje van Shelly Sterk voor het eerst naar de tandarts
Lees alle artikelen over Shelly Sterk