100%NL magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

Simon Keizer deelt gewéldig nieuws!

Niet alleen wij, maar ook de rest van zijn fans zijn razend enthousiast. Dit is echt een geweldig nieuwtje.

Simon Keizer

Al vanaf jongs af aan wist Simon Keizer het al: ik wil zanger worden. Die droom is dan ook zeker in vervulling gegaan, want Simon is inmiddels een van de meest herkenbare stemmen in de Nederlandse muziekindustrie. Hij werd bekend als de ene helft van het immens populaire muzikale duo Nick & Simon. Nummers zoals ‘Rosanne’, ‘Pak maar m’n Hand’ en ‘Lippen op de Mijne’ weten we allemaal mee te zingen.

Nieuw hoofdstuk

Helaas voor alle fans kwam er aan het hoofdstuk Nick & Simon vorig jaar een einde. Het is alweer ruim een jaar geleden dat het laatste afscheidsconcert in Ahoy te zien was. Fans missen het duo heel erg, maar gelukkig werken zowel Nick als Simon hard aan een solocarrière.

Geweldig nieuws

Simon bracht de afgelopen maanden twee solonummers uit en binnenkort is zijn derde nummer te beluisteren. De zanger deelt af en toe al wat kleine fragmenten van het nieuwe liedje en zijn fans kunnen het niet afwachten!

Niet alleen op Spotify is het nummer te beluisteren, maar het liedje ‘Zin In Het Leven’ wordt ook de titelsong van de nieuwe bioscoopfilm ‘Rokjesnacht’. Via Instagram maakte Simon dit geweldige nieuws bekend. ‘’Zin In Het Leven’ komt 13 september uit en de film is vanaf 3 oktober te zien in de bioscopen. Nog heel even geduld dus, maar noteer deze data vooral alvast in je agenda’, schrijft hij. Wat een fantastisch nieuws Simon!

Bron en Beeld: Instagram Simon Keizer

Delen

Meer over Simon Keizer

Simon Keizer over het vaderschap: 'Het heeft mij veranderd.'
Simon Keizer over het vaderschap: ‘Het heeft mij veranderd.’
Simon Keizer na Nick & Simon-avontuur: 'Ik heb alles een plek kunnen geven.'
Simon Keizer na Nick & Simon-avontuur: ‘Ik heb alles een plek kunnen geven.’
Lees alle artikelen over Simon Keizer