100%NL Magazine Jan Smit en Simon Keizer
Zie ook:
Delen

LEZEN: Brengen Simon Keizer en Jan Smit binnenkort samen een duet uit?

Dit zouden niet alleen wij, maar ook de rest van Nederland heel leuk vinden. Simon vertelt erover in De Barry Paf Show.

Simon Keizer

In hartje Volendam woont Simon Keizer. Op jonge leeftijd werd hij al bekend. Eerst als vriend van Jan Smit, maar al vrij snel daarna brak hij samen met Nick Schilder door. Sindsdien is het duo Nick & Simon razend populair en niet meer uit de Nederlandse muziekindustrie weg te denken. Na 17 jaar de Nederlandse hitlijsten te hebben gedomineerd maakten Nick en Simon op 26 augustus 2022 bekend uit elkaar te gaan. 10 april 2023 traden zij voor het laatst samen op in een uitverkocht Ahoy.

Duet

Nick & Simon kozen beiden voor een solocarrière en wel met succes, want Nick bracht vorige week het nummer ‘Up All Night’ uit en Simons tweede nummer ‘Zomaar Zomer’ kwam diezelfde dag uit. Om ‘Zomaar Zomer’ te laten horen, was Simon gisteren te gast bij De Barry Paf Show op 100%NL. Over het feit dat Simon tegelijk als Nick een nummer uitbracht, zei hij: ‘Dat wist ik dus niet, dat was puur toeval. Ik kwam er in Spotify pas achter en heb ‘m meteen ge-appt. Sterk liedje.’

Barry Paf vroeg later in de show of Simon een duet met goede vriend Jan Smit misschien ziet zitten. ‘Het is ooit bij Jan Smit begonnen in mijn geval. Ik begon met liedjes schrijven voor en met hem, dus wie weet. Ik sluit niets uit. Alle deuren staan wagenwijd open’, aldus Simon. Dit zouden wij in ieder geval fantastisch vinden, maar dan willen wij ook gelijk een terugkeer van het programma De Zomer Voorbij. Daarover zei Simon: ‘Als ik word uitgenodigd en het weer terugkomt óf een reünie, ja hoor.’ Wij zeggen: DOEN!

Bron: De Barry Paf Show op 100% NL en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Simon Keizer

Simon Keizer na Nick & Simon-avontuur: 'Ik heb alles een plek kunnen geven.'
Simon Keizer na Nick & Simon-avontuur: ‘Ik heb alles een plek kunnen geven.’
Simon Keizer deelt gewéldig nieuws!
Simon Keizer deelt gewéldig nieuws!
Lees alle artikelen over Simon Keizer

Meer over Jan Smit

LEZEN: Volgt Senn Smit zijn vader op als zanger of acteur?
LEZEN: Volgt Senn Smit zijn vader op als zanger of acteur?
Verbaasde Jan Smit over gekke actie: 'Ja, dat is dan best gek.'
Verbaasde Jan Smit over gekke actie: ‘Ja, dat is dan best gek.’
Lees alle artikelen over Jan Smit