100%NL Magazine Arie Boomsma
Zie ook:
Delen

Speciale dag voor Arie Boomsma: ‘Over m’n gevoel praten vind ik nog altijd moeilijk’.

Op zijn Instagram deelt Arie een hartverwarmend bericht.

Arie Boomsma

Arie Boomsma is bekend als Nederlands fotomodel, televisiepresentator en hij heeft een eigen sportschool. Arie maakte zijn televisiedebuut in het programma Uhhh…Vergeet je tandenborstel niet!. In de jaren die volgden was hij ook in verschillende televisie-programma’s te zien, zoals: Een betere buurt, 40 dagen zonder seks en Hij is een Zij. Arie Boomsma begon bij de EO, stapte later over naar KRO en vervolgens naar Net5. Ook schreef hij door de jaren heen meerdere boeken en in 2015 opende hij zijn eigen sportschool in Amsterdam.

Powerkoppel

Powerkoppel Arie en Romy Boomsma zijn alweer heel wat jaren samen en gelukkig getrouwd. Ze zijn de trotse ouders van Bobby, Mozes en Juniper. Samen woont het gezin Boomsma op een sprookjesachtige locatie, namelijk in een waanzinnige woonboerderij.

De woonboerderij lijkt zo uit een woonmagazine te komen, zó mooi is het ingericht. Alle credits daarvoor gaan naar Romy, die er haar levenswerk van heeft gemaakt. Ben je benieuwd geworden naar de prachtige woning van Arie en Romy? Binnenkijken doe je hier!

Speciale dag 

Voor Arie en Romy is het vandaag een hele speciale dag, want ze vieren hun 9-jarig huwelijksjubileum. Op zijn Instagram deelt Arie een prachtige reeks foto’s van de twee met daaronder een hartverwarmend bericht. Hij schrijft: ‘Negen jaar getrouwd vandaag. Romy is jonger dan ik. Maar ik heb in onze jaren samen meer van haar geleerd dan zij van mij.’ Arie en Romy steunen elkaar door dik en dun, hierover vertelt hij: ‘Maar ook het minder fijne in je leven uit te spreken, de dingen niet te laten gisten. Dat laatste is voor mij niet altijd makkelijk. Ik heb op tv jarenlang gesprekken gevoerd over de levens van anderen. Taboes, emoties, lastige onderwerpen, zeer persoonlijk allemaal. Luisteren gaat me goed af, maar zelf over m’n gevoel praten vind ik nog altijd moeilijk. Dan is het fijn een vrouw te hebben die ertoe uitnodigt, die zelf veel met je deelt en begripvol en geduldig is.’

Het is geweldig om te zien dat Arie en Romy zo goed op elkaar kunnen rekenen. Arie sluit af met: ‘Ik voel me bevoorrecht. In veel opzichten, maar het meest nog in de liefde.

Het volledige bericht van Arie lees je hieronder.

Bron: Instagram Arie Boomsma, Beeld: Instagram Arie Boomsma en ANP foto

Delen

Meer over Arie Boomsma

Verdrietig nieuws voor Arie en Romy Boomsma: 'Wat een enorm verlies en gemis.'
Verdrietig nieuws voor Arie en Romy Boomsma: ‘Wat een enorm verlies en gemis.’
GEWELDIG: Moeder Arie Boomsma (81) fitter dan ooit
GEWELDIG: Moeder Arie Boomsma (81) fitter dan ooit
Lees alle artikelen over Arie Boomsma