100%NL Magazine Nederlands Elftal
Zie ook:
Delen

ZIEN: Zo zagen de spelers van het Nederlands Elftal eruit als kind!

Hoewel de Oranjespelers nu allemaal volwassen zijn en sommigen zelfs kinderen hebben, waren zij ooit zelf ook klein. Wij delen een aantal jeugdfoto's van de spelers om van te smelten!

1. Memphis Depay

Memphis Depay, is een van de meest dynamische voetballers van Oranje. Hij is te zien op de eerste foto. Bekend om zijn snelheid, dribbels en vrije trappen, maakte hij al op jonge leeftijd indruk bij PSV Eindhoven. Zijn talent leidde hem naar topclubs zoals Manchester United en Olympique Lyonnais. Naast zijn voetbalkunsten heeft Memphis een passie voor muziek, waarbij hij rapnummers onder de naam “Memphis” uitbrengt. Zijn stijl is net zo opvallend als zijn spel, met gedurfde kapsels en tatoeages. Memphis’ reis van een getalenteerde jongen uit Moordrecht naar een wereldster inspireert velen, zowel op als buiten het veld. Op de foto zien we Memphis stralen in een shirt van FC Barcelona. Het moet dan ook een droom zijn geweest toen hij eerder voor deze club op het veld mocht staan!

2. Denzel Dumfries

Denzel Dumfries is te zien op de tweede foto en een ware verschijning op het voetbalveld. Begonnen bij de amateurclub Barendrecht, klom hij via Sparta Rotterdam en Heerenveen naar de top van het Nederlandse voetbal. Met zijn indrukwekkende snelheid en krachtige spel werd hij een vaste waarde bij PSV en later bij Inter Milaan. Dumfries staat bekend om zijn aanvallende impulsen en belangrijke doelpunten, en naast zijn sportieve prestaties heeft hij een inspirerende persoonlijkheid, altijd positief en vol doorzettingsvermogen. Dumfries’ opkomst van amateurvoetbal naar internationale faam is een echt sprookjesverhaal in de sportwereld. Op deze foto zien we Dumfries poseren op de schoolfoto samen met zijn zusje. Schattig hè?

3. Joey Veerman

Op de derde foto zien we de Volendamse Joey Veerman. Veerman is een middenvelder met een magische rechtervoet. Hij begon zijn carrière bij FC Volendam, waar hij al snel opviel door zijn briljante passes en overzicht op het veld. Zijn talent bracht hem van sc Heerenveen naar PSV, waar hij zijn spel naar een hoger niveau tilde. Veerman staat bekend om zijn spelinzicht, precisie en vermogen om wedstrijden te dicteren. Buiten het veld is Joey een relaxte en nuchtere jongen, die graag tijd doorbrengt met vrienden en familie. Zijn groei van talent naar sterspeler blijft boeien. Joey poseert op de foto in een PSV shirt, wat extra bijzonder is nu hij ook echt voor deze club mag spelen.

4. Virgil van Dijk

Virgil van Dijk zien we op de vierde foto en is een centrale verdediger van wereldklasse die bekend staat om zijn indrukwekkende fysieke kracht en leiderschap. Zijn carrière begon bescheiden bij Groningen, maar al snel volgden stappen naar Celtic en Southampton, waar hij zijn talenten verder ontwikkelde. Bij Liverpool groeide hij uit tot een van de beste verdedigers ter wereld, won hij de Champions League en de Premier League, en werd hij in 2019 tweede bij de Ballon d’Or-verkiezing. Buiten het veld is Virgil een familieman met een voorliefde voor mode en muziek. Op de foto van kleine Virgil ziet hij er nog ondeugend uit, maar vandaag de dag zien wij alleen nog een geconcentreerde en gefocuste blik op zijn gezicht en dat vinden wij alleen maar mooi!

5. Tijjani Reijnders

Tijjani Reijnders is een veelbelovende middenvelder met een uitstekende techniek en spelinzicht. We zien hem op foto nummer 5. Hij begon zijn professionele carrière bij PEC Zwolle, waar hij al snel opviel door zijn elegante speelstijl en slimme passes. In 2017 maakte hij de overstap naar AZ Alkmaar, waar hij zich verder ontwikkelde en een sleutelspeler werd. Tijjani is niet alleen op het veld een talent, maar ook daarbuiten, met zijn relaxte en vriendelijke persoonlijkheid.  Zijn opkomst in de Eredivisie is een bron van inspiratie voor jonge voetballers. Reijnders schopte het al van zijn amateurclub naar AC Milan, dus wat zou zijn volgende stap zijn?

6. Matthijs de Ligt

Op foto nummer 6 zien we Matthijs de Ligt. De Ligt is een verdediger die met zijn stevige bouw en lef op het veld al op jonge leeftijd indruk maakte. Van zijn debuut bij Ajax tot zijn overgang naar Juventus, waar hij zijn moedige spel voortzet, heeft De Ligt bewezen een toonaangevende kracht in de verdediging te zijn. Buiten het veld staat hij bekend om zijn relaxte houding en gevoel voor humor, wat hem geliefd maakt bij medespelers en fans. Zijn reis van talentvolle tiener tot gevestigde naam in het internationale voetbal blijft een bron van inspiratie voor jonge voetballers wereldwijd. Had jij Matthijs herkent op deze schattige foto?

7. Donyell Malen

Ondanks dat we hem niet al te vaak op het veld zien, zien we hem wel hier op foto 7. Donyell Malen is een explosieve aanvaller die zijn snelheid en scherpte op het veld combineert met een vleugje flair. Zijn voetbalreis begon bij de jeugd van Ajax, maar zijn doorbraak kwam bij PSV, waar hij zich ontwikkelde tot een doelpuntenmachine. Malen staat bekend om zijn doelgerichtheid en technische vaardigheden, en buiten het veld heeft hij een relaxte persoonlijkheid met een passie voor muziek en mode.  In 2021 verliet Malen PSV en sindsdien speelt hij voor de Duitse club Borussia Dortmund. Wat een leuke foto is dit van kleine Donyell!

8. Xavi Simons

Op foto 8 zien we Xavi Simons. Xavi is een veelbelovend talent in het voetbal met een opvallende stijl en charisma. Op jonge leeftijd maakte hij naam bij de jeugdopleiding van FC Barcelona, waar hij bekend stond om zijn elegante spel en uitstekende techniek. Zijn overstap naar Paris Saint-Germain in 2019 markeerde zijn opkomst naar de internationale scene. Xavi valt niet alleen op vanwege zijn voetbaltalent, maar ook door zijn unieke stijl buiten het veld, waar hij regelmatig opvalt met trendy outfits en een coole houding. Zijn toekomst in het voetbal belooft spannend te zijn, met fans die zijn ontwikkeling nauwlettend volgen. Op de foto te zien was Xavi vroeger al een gedreven voetballer!

9. Lutsharel Geertruida en Georginio Wijnaldum

De 9e en laatste foto is een bijzondere foto. Hierop zien we namelijk Lutsharel Geertruida met zijn toenmalige Feyenoord-idool Georginio Wijnaldum. Lutsharel Geertruida is een veelbelovende verdediger bekend om zijn kracht en snelheid. Begonnen bij Feyenoord, heeft hij zich ontwikkeld tot een sleutelspeler met een scherpe tackles en een solide spel. Buiten het veld geniet hij van muziek en tijd met vrienden. Georginio Wijnaldum is een dynamische middenvelder bekend om zijn balans tussen verdedigen en aanvallen. Van Feyenoord tot Liverpool en Barcelona, zijn spel en leiderschap zijn onmisbaar. Buiten het veld is hij een familieman met een passie voor koken en ontspannen met zijn geliefden. Wat bijzonder dat Geertruida nu zelf mag stralen in zijn Feyenoord tenue!

Bron en Beeld: NOS Jeugdjournaal

Delen