100%NL Magazine Jan Dulles
Zie ook:
Delen

AAWH: Duizenden likes voor stralende Jan Dulles en dochter Lina

Jan Dulles heeft alle harten weer sneller laten kloppen, want hij deelde een te mooie foto met zijn dochtertje, Lina. Wát een foto!

Jan Dulles

Hij is één van de beste zangers van Nederland, partner van Caroline Mol en vader van James, Donna en Lina: Jan Dulles. Samen met zijn gezin woont hij op de Volendamse dijk. Jan en Caroline genieten samen volop van de mooiste momenten met hun zoontje James en dochtertje Lina. Deze twee kinderen laten dagelijks iedereens hart smelten met hun knappe en ondeugende koppies.

Schaterlachen

Hetgeen waar wij een lach van op ons gezicht krijgen, zijn foto’s van James en Lina Dulles. Gelukkig delen Jan en Caroline die regelmatig op Instagram. Dit keer deelde Jan een vrolijke selfie met zijn dochter en het geluk spat er vanaf. Jan schrijft blij: ‘Ze hebben nog steeds ‘grote’ vakantie. Ze slaapt nog steeds iedere middag en als ze dan wakker wordt is het altijd weer feest. Een gezellig wijffie is het.’ Dat Lina gezellig is, geloven wij gelijk. Wat is vader toch trots op zijn lieve dochter.

Prachtige foto, Jan!

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles

Delen

Meer over Jan Dulles

Jan Dulles deelt hartverscheurende video van Lina op het graf van Donna
Jan Dulles deelt hartverscheurende video van Lina op het graf van Donna
Column Jan Dulles: 'Verliefd op de kermis'
Column Jan Dulles: ‘Verliefd op de kermis’
Lees alle artikelen over Jan Dulles