100%NL Magazine Suzan en Freek
Zie ook:
Delen

LEZEN: Suzan en Freek eerlijk over cosmetische ingrepen

Suzan en Freek zijn altijd eerlijk en in hun podcast bespreken zij alles open en bloot. Ook over haartransplantaties en borstvergrotingen praten zij.

Suzan en Freek

‘Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Goud’ zijn slechts enkele hits op naam van Suzan & Freek. Het duo begon hun carrière op YouTube maar zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de meest succesvolle muzikale duo’s.

Naast hun eigen optredens en concerten zijn Suzan & Freek ook soms te vinden op het podium van De Vrienden van Amstel Live en maakten ze een tijdje deel uit van het dynamische gezelschap The Streamers. Iedereen is fan van Suzan en Freek!

Cosmetische ingrepen

In hun podcast Suzan & Freek bespreken zij niet alleen de dingen die zij meemaken, maar ook dilemma’s van fans en luisteraars. Bij het dilemma ‘Voor altijd je haar los, of voor altijd je haar vast’, komen Suzan en Freek op een ander onderwerp, namelijk: haartransplantaties. Freek lijkt hier wel interesse in te hebben. Hij zit er naar eigen zeggen aan te denken om over een paar jaar een haartransplantatie te doen in Turkije. Suzan vindt het goed, maar zij wil dat hij het in Nederland doet.

Het stel gaat grappend verder. Als Suzan vraagt of Freek het helemaal zelf betaalt, zegt hij: ‘Dat ligt helemaal aan jou. In hoe verre jij wil investeren in mij, maar dan pluk je daar natuurlijk ook de vruchten van.’ Suzan vraagt aan Freek: ‘En als ik dan nieuwe boobies wil? Betaal je dan ook mee?’ Het stel is het er over eens: dan ‘betalen zij allebei 1 tiet’. Freek vindt een borstvergroting toch een andere categorie dan een haartransplantatie, maar Suzan maakt snel duidelijk dat zij tevreden is en absoluut geen borstvergroting wil. Wat zijn de twee toch lekker eerlijk in hun podcast!

Bron en Beeld: Podcast Suzan en Freek

Delen

Meer over Suzan en Freek

Paniek op de radio: 'Suzan en Freek zijn uit elkaar'
Paniek op de radio: ‘Suzan en Freek zijn uit elkaar’
Heel mooi nieuws voor Suzan en Freek: 'Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen'
Heel mooi nieuws voor Suzan en Freek: ‘Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen’
Lees alle artikelen over Suzan en Freek