100%NL Magazine Robert Jan
Zie ook:
Delen

B&B-Suzanne reageert op trouwgeruchten met Robert Jan

Het sprookje eindigde heel mooi voor Robert Jan en Suzanne, maar stappen de twee nu al in het huwelijksbootje? Suzanne reageert...

B&B Vol Liefde

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde zit er weer op en heel Nederland zat iedere dag aan de tv gekluisterd! In deze hartverwarmende serie volgen we opnieuw de avonturen van de B&B eigenaren die op zoek zijn naar hun ware liefde. Iedere aflevering bracht ons weer dichter bij de romantiek, onverwachte wendingen en échte emoties. Het is en blijft geweldige televisie!

Robert Jan was één van de favoriete kandidaten dit seizoen. Hoewel veel mensen dachten dat hij met Els zou eindigen, ging hij er toch met Suzanne vandoor. Het stel is ongelooflijk verliefd en gelukkig.

Huwelijk?

B&B Vol Liefde is nog maar net afgelopen, maar de geruchten dat Robert Jan en Suzanne gaan trouwen, gaan nu al rond. Vandaag deelde Suzanne een foto op Instagram, waarop een ring te zien is. Zij schrijft: ‘Toch grappig wat er zoal over je geschreven wordt! Zo zouden we al een wedding planner hebben geregeld en werd er zelfs gespeculeerd of ik een verlovingsring draag?? Allemaal niet waar natuurlijk. Deze ring is gemaakt door @steltman_jewelry ter nagedachtenis aan mijn moeder. Deze ring draag ik altijd, zo is ze er toch nog een beetje bij. Oh … en styling by Robert Jan.’ Hierbij ontkracht Suzanne de roddel.

Wie weet gaat Robert Jan over een tijdje wel op zijn knieën voor Suzanne…

Bron en Beeld: Instagram suzannevolliefde

Delen