sylviemeis_header_instagram
Zie ook:
Delen

Sylvie Meis in diepe rouw: ‘Hij was een verrijking voor iedereen die hem kende’

Sylvie deelde vandaag een verdrietig, maar toch mooi bericht op Instagram. Onder een prachtige foto schrijft zij een ontroerende tekst.

Sylvie Meis

Als we denken aan glamour en luxe denken we natuurlijk aan Sylvie Meis. In 2003 kreeg Sylvie een relatie met voetballer Rafael van der Vaart. Na twee jaar werd hun liefde bezegeld met een sprookjeshuwelijk, maar helaas kwam daar in 2013 een einde aan. Samen kregen Rafael en Sylvie een zoon: Damián.

Sylvie trouwde jaren geleden opnieuw. Dit keer met Niclas Castello. Vorig jaar maakten de twee bekend te gaan scheiden. Enkele maanden daarna werd Sylvie smoorverliefd op ondernemer Wim Beelen, maar helaas zijn zij ook uit elkaar.

Diepbedroefd

Vandaag deelde Sylvie een verdrietig bericht, want zij heeft afscheid moeten nemen van een goede vriend. Onder een prachtige foto schrijft zij: ‘Een groot man heeft ons verlaten. Ik ben diepbedroefd door het nieuws dat mijn lieve vriend Christian veel te vroeg is overleden. Hij was een verrijking voor iedereen die hem kende. Mijn gedachten zijn bij zijn familie en geliefden. In diepe medeleven.’ Wat een verschrikkelijk nieuws is dit.

Bron en Beeld: Instagram Sylvie Meis

Delen

Meer over Sylvie Meis

Sylvie Meis laat NIETS aan de verbeelding over in sexy cut-out jurk
Sylvie Meis laat NIETS aan de verbeelding over in sexy cut-out jurk
Bijzonder nieuw liefdesavontuur voor Sylvie Meis
Bijzonder nieuw liefdesavontuur voor Sylvie Meis
Lees alle artikelen over Sylvie Meis