tamara_elbaz_banner
Zie ook:
Delen

Tamara Elbaz slachtoffer van geweldsincident: ‘Terwijl mijn kindje toekeek’

Tamara deelde dit verschrikkelijke nieuws op Instagram. Wat dapper dat zij dit nu al vertelt.

Tamara Elbaz

Maak kennis met de ontzettend grappige powervrouw Tamara Elbaz. Tamara werd bekend van het spraakmakende programma Modemeisjes met een Missie en was het afgelopen seizoen voor het eerst te zien in de Videoland-serie The Real Housewives of Amsterdam. En eerlijk is eerlijk: met de komst van Tamara heeft de serie een echte boost gekregen. Wij van de redactie zijn helemaal fan van Tamara en vinden haar eerlijkheid en openheid helemaal geweldig!

Geweldsincident

Tamara deelt alles met haar volgers en dus ook de minder leuke dingen. Helaas heeft zij iets verschrikkelijks mee moeten maken. Op Instagram begint zij haar heftige bericht: ‘Lieve allemaal. Ik krijg veel reacties en vragen over iets dat zou zijn voorgevallen. Helaas kan ik bevestigen dat er gisteren een groot geweldsincident richting mij heeft plaatsgevonden terwijl mijn kindje toekeek.’

Tamara gaat verder: ‘Door oplettende buren die meteen in actie kwamen zijn beide mannen gepakt. Er waren op een gegeven moment zoveel mensen op de been die de daders wisten te omsingelen dat ik niet weet wie ik moet bedanken. Ik kan er op dit moment nog niet verder op ingaan aangezien er nog een rechercheonderzoek gaande is. Ik zelf ben in shock en nog in het ongewisse wie er achter zit en verantwoordelijk voor is. Wel krijg ik veel begeleiding en ook beveiliging vanaf vandaag dus het gaat naar omstandigheden ok. Weet dat ik jullie berichten lees en daar veel steun uit haal! Zodra het kan en we weten wat de reden is dan zal ik hier meer over delen. Maar op dit moment wil ik jullie vragen om mijn zoontje en ik even de tijd te geven en hier met respect mee om te gaan.’ Wat vreselijk zeg. Wij wensen Tamara heel veel sterkte.

Bron en Beeld: Instagram Tamara Elbaz

Delen

Meer over Tamara Elbaz

Tamara Elbaz geeft update na mishandeling: 'Ik mag niet naar huis'
Tamara Elbaz geeft update na mishandeling: ‘Ik mag niet naar huis’
Een Kijkje in de Kast van Tamara Elbaz: 'Voor deze tas heb ik een jaar lang hard gewerkt'
Een Kijkje in de Kast van Tamara Elbaz: ‘Voor deze tas heb ik een jaar lang hard gewerkt’
Lees alle artikelen over Tamara Elbaz