tamara_elbaz_banner
Zie ook:
Delen

Tamara Elbaz geeft update na mishandeling: ‘Ik mag niet naar huis’

Tamara was onlangs het slachtoffer van een geweldsincident en nu geeft zij haar volgers een update. Wat is dit toch verschrikkelijk...

Tamara Elbaz

Maak kennis met de ontzettend grappige powervrouw Tamara Elbaz. Tamara werd bekend van het spraakmakende programma Modemeisjes met een Missie en was het afgelopen seizoen voor het eerst te zien in de Videoland-serie The Real Housewives of Amsterdam. En eerlijk is eerlijk: met de komst van Tamara heeft de serie een echte boost gekregen. Wij van de redactie zijn helemaal fan van Tamara en vinden haar eerlijkheid en openheid helemaal geweldig!

Eerder deze week deelde Tamara een verschrikkelijk nieuwtje. Zij is namelijk slachtoffer geworden van een ernstig geweldsincident.

Update

Tamara geeft haar volgers een paar dagen na het incident een update. Eerst bedankt zij iedereen die haar heeft geholpen deze dagen en daarna schrijft zij:

Door de gebeurtenis maar ook door nieuwe ontwikkelingen mag ik niet naar huis, niet in in mijn eigen auto’s rijden en word ik continu beveiligd. Dit voelt heel onwerkelijk, maar tegelijkertijd geeft het me ook het vertrouwen dat er alles aan wordt gedaan om mijn veiligheid en die van mijn zoontje te waarborgen. Ik probeer zoveel mogelijk de rust te vinden in deze nieuwe situatie, terwijl het onderzoek verdergaat.

In de tussentijd heb ik advocaat Mr @sebasdiekstra in de arm genomen. Hij begeleidt mij goed en vertelt precies hoe een dergelijke zaak in zijn werk gaat. Dit is natuurlijk helemaal nieuw allemaal voor mij en ik had zonder hem no clue wat me allemaal te wachten zou staan.

De beide verdachten blijven voor extra research nog eens 14 dagen vastzitten; dat heeft de rechter-commissaris gisteren besloten. Ondertussen gaat het onderzoek verder, en ik hoop snel duidelijkheid te krijgen over het motief, waarom mijn mishandeling gefilmd moest worden en of er een opdrachtgever achterhaald kan worden.

Wat moet dit toch verschrikkelijk zijn geweest voor Tamara. Wij hopen dat zij snel meer duidelijkheid heeft en dat het snel beter gaat!

Bron en Beeld: Instagram Tamara Elbaz

Delen

Meer over Tamara Elbaz

Tamara Elbaz slachtoffer van geweldsincident: 'Terwijl mijn kindje toekeek'
Tamara Elbaz slachtoffer van geweldsincident: ‘Terwijl mijn kindje toekeek’
Een Kijkje in de Kast van Tamara Elbaz: 'Voor deze tas heb ik een jaar lang hard gewerkt'
Een Kijkje in de Kast van Tamara Elbaz: ‘Voor deze tas heb ik een jaar lang hard gewerkt’
Lees alle artikelen over Tamara Elbaz