100%NL Magazine Art Rooijakkers
Zie ook:
Delen

Gluren in het trouwalbum van Art Rooijakkers

De kersvers getrouwde Art Rooijakkers deelt een aantal prachtige foto's uit zijn trouwalbum op Instagram.

Art Rooijakkers

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk allemaal als de presentator van verschillende tv-programma’s. Zo presenteerde hij jarenlang Wie is de Mol, genoten we een tijdje van Rooijakkers over de Vloer en presenteert hij sinds een paar jaar ook B&B Vol Liefde. Art is niet van de buis weg te denken! En dat is maar goed ook, want de kijkers voor de buis kunnen geen genoeg krijgen van Art.

Pas getrouwd

Na een relatie van twintig jaar besloten Art en zijn toenmalige partner in 2021 om uit elkaar te gaan. Samen zijn ze de trotse ouders geworden van tweeling Puk en Keesje.

Een tijdje later schoot Cupido opnieuw raak en verloor Art zijn hart aan de mooie Karlijn. Niet veel later besloot Art om de grote vraag aan Karlijn te stellen: hij vroeg haar ten huwelijk. Het afgelopen weekend stapten de tortelduifjes in het huwelijksbootje in Italië.

Gluren in het trouwalbum

Art en Karlijn zitten nog helemaal op een roze wolk na hun prachtige dag. Op Instagram deelt Art een aantal prachtige kiekjes van hun mooie dag. Wauw, de liefde spat er van af!

Natuurlijk waren Puk en Keesje ook aanwezig, zij hadden de belangrijke rol van bruidsmeisjes. Zo te zien was het een prachtige dag!

Wil je ook gluren in het trouwalbum van Art Rooijakkers? Dat zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Art Rooijakkers

Delen

Meer over Art Rooijakkers

Nicolette en Art doen bijzondere onthulling over nieuw seizoen Expeditie Robinson
Nicolette en Art doen bijzondere onthulling over nieuw seizoen Expeditie Robinson
VIDEO: Zó ziet de tweeling van Art Rooijakkers er nu uit!
VIDEO: Zó ziet de tweeling van Art Rooijakkers er nu uit!
Lees alle artikelen over Art Rooijakkers