100pmagazine_olcay
Zie ook:
Delen

DROEVIG NIEUWS: Vader van Olcay Gulsen overleden

Na berichtgeving in Vandaag Inside, heeft Olcay's management laten weten dat zij afscheid heeft moeten nemen van haar vader.

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen is een voormalig modeontwerpster, ondernemer en presentatrice. Olcay nam in 2009 het modemerk SuperTrash over. In 2010 was het kledingmerk zelfs in 24 landen te koop. In 2018 ging het bedrijf helaas failliet.

Olcay heeft de laatste jaren ook verschillende tv-klussen aangenomen. Zo was ze te zien in het Beter laat dan nooit, Boxing Stars en was ze sinds 2014 regelmatig te zien aan de desk van RTL Boulevard als deskundige. In 2020 was Olcay te zien in haar eigen docuserie Olcay & Huiselijke geweld en een paar maanden geleden was zij samen met Ruud de Wild te zien in hun eigen documentaire Ruud & OlcayRuud en Olcay maakten kort daarna bekend uit elkaar te zijn.

Groot verlies

Zaterdagavond vertelde Wilfred Genee al in Vandaag Inside dat de vader van Olcay is overleden. Haar management heeft dit bevestigd aan ANP. Vorige week zou Olcay ook aanschuiven bij de heren van Vandaag Inside, maar dit moest zij afzeggen omdat de gezondheidstoestand van haar vader snel verslechterde. ‘We willen haar toch even sterkte wensen vanaf deze plaats en alle goeds voor de komende tijd’, aldus Wilfred Genee.

Wat een droevig nieuws. Wij wensen Olcay ook veel sterkte…

Bron en Beeld: ANP

Delen

Meer over Olcay Gulsen

Olcay Gulsen emotioneel over groot verlies: 'Het was waanzinnig verdrietig en intens'
Olcay Gulsen emotioneel over groot verlies: ‘Het was waanzinnig verdrietig en intens’
ZIEN: Stralende Olcay Gulsen deelt eerste foto met haar nieuwe liefde
ZIEN: Stralende Olcay Gulsen deelt eerste foto met haar nieuwe liefde
Lees alle artikelen over Olcay Gulsen