100pmagazine_roxeannehazes
Zie ook:
Delen

Verdrietige Roxeanne Hazes: ‘Ik vind dit moeilijk en wil niemand teleurstellen’

Roxeanne Hazes is heel erg teleurgesteld en dat legt zij nu uit aan haar volgers. 'Met pijn in mijn hart.'

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Haar vader André overleed in 2004, op 53-jarige leeftijd.

Roxeanne is al jaren gelukkig met haar grote liefde, Erik Zwennes. Met hem is zij al heel wat jaren verloofd, maar van trouwen is het nog niet gekomen. In de tussentijd kregen zij een kindje, Fender. Roxeanne en Erik genieten onwijs van alle grote, maar ook kleine momentjes met hem.

Verdrietig nieuws

Vandaag deelde Roxeanne verdrietig en teleurstellend nieuws, want zij zou vanavond samen met haar band een show geven op Paleis Soestdijk, maar dit gaat niet door. ‘We keken er al maanden naar uit’, schrijft zij op Instagram. Roxeanne schrijft: ‘Gisteren kreeg ik mega veel last van mijn keel en verdween mijn stem.’ De zangeres is bij de dokter geweest en heeft medicatie gekregen.

In de afgelopen 17 jaar heeft Roxeanne nog nooit een optreden afgezegd en zij vindt het dan ook heel vervelend om dat te moeten doen. ‘Ik wil niemand teleurstellen, maar als ik nu niet herstel, gaat het alleen maar langer duren. Met pijn in mijn hart moet ik de show van vanavond cancelen daar baal ik echt heel erg van.’ Wat jammer zeg, maar dit begrijpt iedereen natuurlijk.

Veel sterkte gewenst, Roxeanne. Hopelijk sta je snel weer op het podium.

100%NL Magazine Roxeanne Hazes

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Roxeanne, Erik en Fender stralen op vakantiekiekjes: 'Mooi gezin!'
Roxeanne, Erik en Fender stralen op vakantiekiekjes: ‘Mooi gezin!’
Roxeanne Hazes overladen met complimentjes na delen van romantische selfies
Roxeanne Hazes overladen met complimentjes na delen van romantische selfies
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes