100pmagazine_max_victoria_verstappen
Zie ook:
Delen

SMELT: Victoria Verstappen deelt schitterende strandfoto’s met dochtertje

Victoria's dochter is inmiddels een paar maanden oud en zij groeit als kool. Van dit soort lieve kiekjes krijgen wij echt nooit genoeg...

Victoria Verstappen

Kijk je weleens naar een race van Max Verstappen, dan heb je zijn twee jaar jongere zusje Victoria-Jane Verstappen vast wel een keer in de pitbox van Red Bull gespot. Net als Max is zij dol op racen. Hoewel Max en Victoria na de scheiding van hun ouders veel tijd los van elkaar hebben doorgebracht, hebben ze wel een hechte band samen. Toch hebben ze volgens Victoria geen typische broer-zusrelatie. ‘Het grappige is ook dat we nog nooit ruzie hebben gehad. Dat komt denk ik juist doordat we niet echt samen zijn opgegroeid’ vertelt Victoria.

Victoria is al jaren samen met haar grote liefde, Tom Heuts. Met hem kreeg zij drie kinderen: Luka, Lio en Hailey.

Ongelooflijk zoet

Onlangs genoot Victoria samen met haar lieve dochtertje van een heerlijke stranddag in Knokke. Zij deelde hier twee prachtige foto’s van op Instagram. ‘Quality time met m’n meisje’, schreef een trotse Victoria erbij. Wat ons opvalt, is dat Hailey onwijs snel groeit. De tijd vliegt echt voorbij, maar daar zullen Victoria en Tom het ongetwijfeld mee eens zijn.

Er wordt massaal gereageerd onder deze schitterende foto’s. ‘Hailey is beautiful just like her mum’, ‘Het mooiste babymeisje ter wereld’ en ‘Ohhh wat groeit ze hard. Lekker saampjes genieten’, is een greep uit de reacties.

Bron en Beeld: Instagram Victoria Verstappen

Delen

Meer over Victoria Verstappen

SMELT: Victoria Verstappen deelt schitterende strandfoto's met dochtertje
SMELT: Victoria Verstappen deelt schitterende strandfoto’s met dochtertje
Victoria Verstappen showt postpartum body in sportkleding
Victoria Verstappen showt postpartum body in sportkleding
HUH: Zoontje Victoria Verstappen en oom Max zijn als 2 druppels water
HUH: Zoontje Victoria Verstappen en oom Max zijn als 2 druppels water
Lees alle artikelen over Victoria Verstappen