100pmagazine_roxeannehazes
Zie ook:
Delen

HOT HOT HOT: Volgers lyrisch over nieuwe look Roxeanne Hazes

Van lang naar kort en van rood naar blond. Roxeanne heeft alle kapsels al eens geprobeerd, maar zij rockt ze allemaal.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Haar vader André overleed in 2004, op 53-jarige leeftijd.

Roxeanne is al jaren gelukkig met haar grote liefde, Erik Zwennes. Met hem is zij al heel wat jaren verloofd, maar van trouwen is het nog niet gekomen. In de tussentijd kregen zij een kindje, Fender. Roxeanne en Erik genieten onwijs van alle grote, maar ook kleine momentjes met hem.

Nieuwe look

Als er iemand is die er nooit hetzelfde uitziet, is het Roxeanne Hazes. De ene keer knipt zij haar haren kort en verft zij het rood en de andere keer laat zij het groeien en kiest zij voor zwart. Momenteel gaat zij als blondine door het leven en het staat haar echt beeldig. Op Instagram plaatste Roxeanne een prachtige selfie en volgers zijn lyrisch. ‘Jaaaaaa deze foto! Soooo hot!!’, reageert schoonzus Monique Westenberg. ‘Dat lange blonde haar staat je echt super!’ en ‘zo knap is zij he. Ze kan ook alles hebben qua haar, make-up, kleding. Geweldig!’, reageren twee volgers. Wat is Roxeanne toch een prachtige vrouw. Zij kan echt álles hebben.

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Roxeanne, Erik en Fender stralen op vakantiekiekjes: 'Mooi gezin!'
Roxeanne, Erik en Fender stralen op vakantiekiekjes: ‘Mooi gezin!’
Roxeanne Hazes overladen met complimentjes na delen van romantische selfies
Roxeanne Hazes overladen met complimentjes na delen van romantische selfies
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes