100%NL Magazine Karin Bloemen
Zie ook:
Delen

Volgers reageren massaal onder zeldzame foto van Karin Bloemens knappe dochter

Karin deelt niet vaak foto's van haar gezin. Daarom delen wij een zeldzaam kiekje van haar prachtige dochter. Wat ziet ze er goed uit!

Karin Bloemen

Karin Bloemen kennen we allemaal als de goedlachse, Nederlandse Cabaretière die vaak in opvallende kostuums op het podium staat. Toch is het verleden van Karin niet altijd even vrolijk geweest. Zo is haar zus in 1989 overleden aan een brand en daarbij kwamen twee van de drie kinderen ook om het leven. Karin droeg hierna samen met haar man de zorg van haar neefje. Naast dit grote verdriet zijn Karin en haar zusjes ook misbruikt door hun stiefvader. Een zware, complexe jeugd die je eigenlijk niemand gunt. Toch probeert Karin er het beste van te maken en straalt zij iedere dag.

Knappe dochter

Op Instagram zien wij dagelijks een vrolijke Karin voorbijkomen. De ene keer is dit een foto op het podium en de andere keer met een haakwerkje wat zij zelf heeft gemaakt. Onlangs plaatste Karin een foto samen met haar man, maar verder zien wij haar gezin niet heel veel voorbijkomen. Daarom delen wij dit prachtige zeldzame kiekje van haar dochter Eliane. Volgers reageren massaal onder dit prachtige kiekje. ‘Wat ziet ze er prachtig uit!’, ‘Wat een klassieke schoonheid…’ en ‘Prachtige ogen !!’, is een greep uit deze reacties. Wij zijn het er volkomen mee eens, want Eliane ziet er fantastisch uit!

Ben je benieuwd naar de foto? Deze zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Karin Bloemen

Delen

Meer over Karin Bloemen

Karin Bloemen staat stil bij bijzonder moment: 'Zo begon het 30 jaar geleden.'
Karin Bloemen staat stil bij bijzonder moment: ‘Zo begon het 30 jaar geleden.’
Karin Bloemen openhartig over misbruik: 'Jongens, ik was pas zeven'
Karin Bloemen openhartig over misbruik: ‘Jongens, ik was pas zeven’
Lees alle artikelen over Karin Bloemen