100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

LEZEN: Volgt Senn Smit zijn vader op als zanger of acteur?

Jan zit al jaren in het vak en hij heeft waarschijnlijk al een opvolger gevonden. Ver hoefde hij niet te zoeken, want het is zijn eigen zoon.

Jan Smit

Hij is één van de bekendste zangers die ons land kent: Jan Smit! Samen met zijn prachtige vrouw Liza, drie kids én hondje Rio woont Jan in Volendam. Jan is al sinds zijn kinderjaren bekend en niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Jan is veel aan het optreden, is regelmatig voor zijn werk in het buitenland en hij presenteert zo nu en dan een programma, maar waar hij het liefste zijn tijd mee doorbrengt, is zijn gezin.

Een paar weken geleden deelde Jan een prachtige foto met zijn fans van de twee meest belangrijke vrouwen in zijn leven. Ben je benieuwd naar die foto? Die zie je hier!

Opvolger

Hoewel Fem en Emma graag buiten de schijnwerpers blijven, houdt Senn ervan om op tv te zijn, of om op het podium te staan. Jan vertelt erover aan Story: ‘Fem is inmiddels zestien, Emma is dertien en Senn is deze zomer elf geworden. Dat zijn geen kleine kinderen meer.’ Over Senn zegt hij: ‘Hij wil heel graag acteur of zanger worden. En het probleem is dat hij het ook heel goed kan. Hij kan echt goed zingen. Mijn zoon is heel toonvast en hij is niet bang. Dus ik denk dat hij het absoluut zou kunnen. Ik zou mijn kind nooit stimuleren om in de showbizz te gaan als het geen talent had.’

Huis-, tuin- en keukenzanger

Jan laat weten dat het misschien makkelijk was geweest als Senn niet zou kunnen zingen. ‘Ik ben voorstander van eerlijk zijn tegenover mijn kinderen. Ik ben zelf ook zo opgevoed. Ik heb al veel mensen ontmoet, volwassenen, die jarenlang door hun ouders werden gestimuleerd om iets te doen in de muziek, maar ik heb al regelmatig gedacht: misschien had ooit iemand moeten zeggen dat ze een perfecte huis-, tuin- en keukenzanger zijn, maar dat niet geschikt om in de showbizz te stappen.’ Volgens Jan wordt de showbizz-wereld namelijk steeds kleiner en je wordt ‘meteen afgemaakt’.

Iedereen heeft hoge verwachtingen van de naam Smit, maar daar maakt Jan zich absoluut geen zorgen over. ‘Het zal niet makkelijk zijn, maar dat moet hij zelf ondervinden.’ Wij zouden het in ieder geval geweldig vinden.

Bron en Beeld: Story

Delen

Meer over Jan Smit

WAUW: Jan Smit maakt fans gek met mogelijke samenwerking met dít icoon!
WAUW: Jan Smit maakt fans gek met mogelijke samenwerking met dít icoon!
Verbaasde Jan Smit over gekke actie: 'Ja, dat is dan best gek.'
Verbaasde Jan Smit over gekke actie: ‘Ja, dat is dan best gek.’
Lees alle artikelen over Jan Smit