100%NL Magazine Erica Meiland
Zie ook:
Delen

Vreselijk nieuws voor Erica Meiland: voorstadium van kanker gevonden

De familie probeert altijd positief te zijn en te blijven, maar dit heftige nieuws kwam hard aan. Erica vertelde er zelf over...

Erica Meiland

Haar achternaam verraadt het al: Erica is een van de familieleden van de immens populaire familie Meiland. Ze staat als moeder zijnde aan het hoofd van het gezin en staat bekend om haar immense power. Ze gaat geen enkele uitdaging uit de weg, blijft altijd kalm in noodsituaties en is een ondernemer in hart en nieren.

Ze is niet alleen de rots in de branding voor haar dochters Maxime en Montana, maar ook de allerbeste vriendin van haar ex-man Martien. Nederland houdt van Erica!

Heftig nieuws

Gisteren was de eerste aflevering van Chateau Meiland: En Route te zien op televisie en daarin vertelde Erica Meiland gelijk een heel heftig nieuwtje. Er is namelijk een voorstadium van kanker bij haar gevonden. Erica liet weten dat zij iedere vijf jaar meedoet aan het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker. ‘En bij de laatste keer hebben ze dus iets gevonden’, vertelde zij.

‘Dat is onderzocht en dat bleek dus in ieder geval een voorstadium van kanker. Ze twijfelden nog of die randen, die snijvlakken, of die al kwaadaardig waren. Ik kreeg eigenlijk al heel snel het advies om de hele baarmoeder te laten verwijderen. Dus dat gaat nu binnenkort gebeuren.’

Machine draaien

Het nieuws kwam bij iedereen heel hard binnen. ‘Er gaat wel heel veel door je hoofd natuurlijk. Dan gaat die hele machine draaien. Ik ben er inmiddels wel aan gewend dat dit gaat gebeuren. Ik vind die reis ook wel fijn, dan kan ik mijn gedachten een beetje verzetten, heb ik lekker afleiding. En als ik dan thuiskom, kan ik terecht en dan hopen dat ik een goed herstel heb.’

Dochter Maxime is hoopvol, maar toch schrok zij enorm. ‘Het is nog geen kanker, maar een voorstadium. Je bent er vroeg bij’, zei zij.

Erica is inmiddels geopereerd en alles is goed gegaan. Om die reden konden de opnames voor het programma gewoon voortgezet worden. Gelukkig maar!

Bron en Beeld: Chateau Meiland: En Route

Delen

Meer over Erica Meiland

LEZEN: Erica Meiland doet haar verhaal over zware en heftige tijd
LEZEN: Erica Meiland doet haar verhaal over zware en heftige tijd
LIEF: Martien en Erica Meiland geven kleindochter speciaal cadeau voor 7e verjaardag
LIEF: Martien en Erica Meiland geven kleindochter speciaal cadeau voor 7e verjaardag
Lees alle artikelen over Erica Meiland