100%NL Magazine Matthijn Buwalda
Zie ook:
Delen

Zo ziet de vrouw van Beste Zangers-Matthijn Buwalda eruit!

Matthijn is al jaren gelukkig met zijn grote liefde, waarmee hij ook getrouwd is en kinderen heeft. Benieuwd hoe zij eruitziet? Wij delen een prachtige foto.

Matthijn Buwalda

Matthijn Buwalda is een Nederlandse zanger en schrijver. Matthijn heeft sinds 2006 verschillende albums uitgebracht met zelfgeschreven, Nederlandstalige liedjes. Hij balanceert muzikaal als tekstueel tussen kleinkunst en nederpop. Hij schrijft niet alleen liedjes voor zichzelf, maar ook voor en met andere artiesten. Denk aan Nederlandse artiesten als Stef Bos, Jan Smit en Thomas Berge.

Vrouw en kinderen

Matthijn is al jaren samen met zijn steun en toeverlaat, Annemieke. Met haar is hij gelukkig getrouwd en samen kregen zij drie kinderen. Over zijn privéleven deelt Martijn niet veel op social media en daarom zijn er geen foto’s van zijn kinderen te vinden. Wel deelde hij onderstaande, prachtige foto met zijn vrouw. Wat een mooi stel is dit. Het geluk spat er vanaf.

Matthijn vindt muziek belangrijk, maar zijn gezin staat altijd op de eerste plaats. In een interview met het Nederlands Dagblad in 2019 kreeg hij de vraag wat hij zou doen als hij wist dat hij morgen zou sterven. Daarop was zijn antwoord: ‘Nog één keer checken of ik alles goed geregeld heb voor mijn gezin dat achterblijft, overdag doorbrengen met gezin, familie en goede vrienden en de avond alleen met mijn vrouw. En voor het slapen gaan zou ik uren naast de bedjes van de kinderen zitten denk ik. Oh, en ik zou aan mijn kinderen een brief schrijven om ze te vertellen hoeveel ik van ze houd, in ze geloof en om ze aan te moedigen God te blijven zoeken.’ Wat mooi!

Benieuwd hoe de vrouw van Matthijn eruitziet? Je ziet het hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Matthijn Buwalda

Delen