100%NL Magazine Walter
Delen

B&B Vol Liefde Walter en zijn vriendin maken gezinsuitbreiding bekend!

Op Instagram maakt B&B Vol Liefde Walter, samen met zijn vriendin, de komst van een nieuwe gezinsuitbreiding bekend!

B&B Vol Liefde Walter

Het laatste seizoen van B&B Vol Liefde was een seizoen om nooit meer te vergeten. Één van de B&B eigenaren die veel opzien baarde was Walter Spangenberg. De goedlachse en spirituele Walter ontving de meest flamboyante dames in zijn B&B in Frankrijk en dat leverde prachtige televisie op. Van het naakt liggen in het gras, naar het dansen alsof niemand kijkt…heel Nederland smulde er van!

Gezinsuitbreiding

Alweer een hele tijd is Walter heel erg gelukkig met zijn vriendin Anna Linde. Vandaag maken de twee heel erg leuk nieuws bekend, want er komt gezinsuitbreiding! Dit nieuws maakten ze zojuist bekend met een foto waarop Walter de buik van Anna Linde vasthoudt.

‘Groot nieuws! We zijn zooooooo blij!’

Ook staat er achter de tekst: ‘Swipe naar de volgende foto’, voor de volgers die dat ook doen zien dat het niet gaat over een kindje, maar over twee prachtige paarden. ‘Meet Hope en Jimmy’, staat er bij. Zo te zien hebben de twee wel gevoel voor humor! Walter en Anna Linde zijn helemaal in de wolken met de komst van de twee paarden en stralen als nooit tevoren!

Bron en Beeld: Instagram

Delen