100%NL Magazine Waylon Bibi
Zie ook:
Delen

Waylon vertelt openhartig over breuk: ‘We moeten er eerst over praten’

In talkshow Renze krijgt Waylon de vraag of hij het nog goed ziet komen en daar geeft hij een duidelijk antwoord op.

Waylon en Bibi

Waylon is al jaren samen met zijn grote liefde, Bibi Breijman. De twee leerden elkaar kennen tijdens de opnames van It Takes 2 en daar sloeg de vonk gelijk over. Samen kregen Bibi en Waylon twee kinderen: Teddy en Chester. Binnenkort komt daar nog een kleintje bij, want Bibi is voor de derde keer in verwachting. Uit een eerdere relatie kreeg Waylon een zoon, Dylan.

Eerst praten

Waylon vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisiesongfestival in 2014. Dit deed hij samen met Ilse de Lange en met het nummer Calm After The Storm werden zij destijds tweede. Een geweldige prestatie, maar na het songfestival gingen de twee met ruzie uit elkaar. In talkshow Renze vertelt Waylon openhartig over de breuk en een eventuele reünie.

Als Renze vraagt of Waylon nog eens met Ilse zou willen samenwerken, antwoordt hij: ‘We moeten er eerst over praten en dan zou het prima zijn. Ik denk dat er wat is, en misschien heeft zij dat ook, dat er iets is dat niet afgemaakt is. Iets wat niet is geworden wat het had moeten worden.’ Wij zouden het in ieder geval te gek vinden als zij weer samen op het podium te zien zullen zijn. Waylon en Ilse zijn namelijk een heel goed duo.

Bron en Beeld: Renze

Delen

Meer over Waylon

Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje '2 kaarsjes voor dit lieve kuiken'
Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje ‘2 kaarsjes voor dit lieve kuiken’
Waylon deelt unieke gezinskiekjes met zijn drie kinderen
Waylon deelt unieke gezinskiekjes met zijn drie kinderen
Lees alle artikelen over Waylon